Volební kalkulačka vychází z eurohujerských narativů, takže takováto kalkulačka nerespektuje současnou realitu, kdy stále víc lidí požaduje vystoupení ČR z EU. V současné době se EU ve stávajícím složení stala největším nepřítelem evropské civilizace.
teda když čtu ty otazky, tak ve skoro každé je slovo DOTACE nebo DOTOVAT.... anebo se tam mluví o zákazech a příkazech.... ale třeba jsem tam nenasel nic kolem přijímaní nelegalních migrantů, nic o gryndýlu, nic o řešení drahých energií......a vůbec spoustu důležitých věcí mi tu v té anketě chybí....
Stoprocentní souhlas.
Kalkulačka je fajn. Víceméně mi vyšlo to, co bych stejně volil. Ještě z musím přečíst pravidla, jak kroužkovat.
Mne jen zajímá, jak a proč všichni hájí zájmy cizích mocností.
Koupili si celou českou republiku a občan jen trpí jejich paskvily a dovozem odpadu všeho druhu.
Ale co život bez těchto zrádců by byl jednoduchý a hodně by zbylo ve státní pokladně.
Měli bychom se ptát na klíčovou otázku. Která strana či hnutí je skutečně pro mír? Nic proti podpoře Ukrajiny, neměli bychom však tím vyprovokovat Rusko k útoku na nás. Jsme malá země, která proti jaderné supervelmoci, obrovské, skvěle vycvičené, moderně vyzbrojené armádě, nemá žádnou šanci. Snadno by se mohlo stát, že celá naše země by brzy vypadala jako Černobyl. Situace je velice napjatá, je třeba velké opatrnosti. Na prvním místě je jistota míru. Bez něj nelze žít.
Ale my nejsme sami, jsme v NATO. Kdyby toho nebylo, už by tady rusáci byli znova.
Od vyplnění otázek jsem si sliboval více - třeba tabulku odpovědí jednotlivých kandidujících subjeků k danným otázkám s vyznačením shody s mými odpověďmi. A byla-li by příliš obsáhlá na online zpracování a zobrazení. pak zaslatelnou na můj email. Další výhradu nám k absenci mé možnost odpovědět nevím - nemám na otázku jednoznačný názor. I tento údaj by zamíchal s vyhodnocením shody mého dotazníku s kandidujícími subjekty a nechal na mně, abych se seznámil s s programy a personálním obsazením kandidátů subjeků, které bych si vyhodnotil jako sobě blízké. A pro ty níže komentující: Volit nepůjdu, všichni jsou stejní..- pak brečte jen nad sebou, že tomu bude tak, jak k tomu bude.Osobně budu volit co největší shodu, případně co nejmenší zlo.
Tohle je volební kalkulačka ??? Nenašel jsem otázku týkajícíse uzavřeni hranic pro migranty a deportace těch co nerespektují evropské zákony. Proč tam taková otázka nebo aspoň podobná není ???? Takže taková karkulačka je na ho...o !!!
Kalkulačka, nekalkulačka, STBáka a generátora lží, populismu a keců o dobrém bytí, na co nemá krytí.....to ne a ne a ne......je to jen jeden velký záchod......
spíše asi tedy žumpa
To je vše hezké, ovšem v té vaší kalkulačce mi chybí pro mne všeobecně naprosto zásadní politické otázky: ohledně Green Dealu, zákazů prodeje automobilů se spalovacími motory, emisních povolenek, přijetí/nepřijetí eura jako platidla, migračni politiky EU, islámu, daní, dotací, ekoregulací, zemědělství apod...
A jak přijetí/nepřijetí EUR, green deal, daně a dotace u nás souvisí s volbou ( a kalkulačkou )do Europarlamentu, když jde o lokální otázky, které se řeší na úrovni české vlády?
Tak jsem si udělala kalkulačku, ale toho kdo mi vyšel asi volit nebudu. Také jsem už obdržela volební lístky a trochu mě překvapilo a rozladilo, že nejde volit lidi napříč stranami. Do obálky se smí vložit jen jeden lístek, čili jedna strana. Já bych raději volila různé jednotlivce. Ale nakonec to asi bude jedno, protože zatím všem europoslancům v Evropském parlamentu vymyli mozek. Někteří před svým zvolením hlásali něco úplně jiného než dnes. Takže to se asi zase stane.
Jediné volby, kde můžete křižovat napříč stranami jsou komunální.