Tento komentář byl smazán uživatelem.
Z bláta do lejna.
Já
Více jak z 98% nám už diktují a my posloucháme ...
Povídejte kdo si co objednal
Podvodníci, darebáci, fetky
Já jsem obálku ani neotvíral a rovnou vyhodil do kontejneru.
V současné době je tlak Bruselu enormní. Ideologie, které EU prosazuje, podřezávají ekonomiku i bezpečnost, proto by měli k volbám přijít i ti, kteří nechodí.
Jinde jsem napsala:
"V Partii na Primě předvedli nový volební model. Doufám, že k volbám přijde víc voličů než chodívá a dostanou víc hlasů opoziční uskupení, která mívají menší volební účast. Ředitel STEM říkal, že model vychází z předešlých eurovoleb. Větší účast to může změnit.
Nechápu, jak může uvažovat tak velké množství voličů o volbě Kočkopsa Spolu, kde vedle sebe stojí pragmatik, euroskeptik Vondra a největší eurohujer Niedermayer. Takže co jeden odsouhlasí při hlasování, druhý zamítne. Ani množství voličů hnutí STAN, které je spojené s kauzou Dozimetr nechápu. Nerudová, která se znemožnila kdykoliv pusu otevřela už v neúspěšné prezidentské kampani, plácá jen prázdnou slámu. Deklamuje naučené fráze a u toho moralizuje všechny ostatní."
Panuje obrovská nespokojenost s Fialovou vládou a tyto volby mohou být i referendem. Kdo je nerozhodný, třeba mu kalkulačka pomůže.
To radši pět ran do palice.
Dobře napsané!!!
Škoda.