1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ještě nevím koho volit, ale půjde to i bez kalkulačky. Koho nevolit je jasné. Nemanipulovat! Je zajímavé, jak ty koaliční strany najednou před těmi volbami mění rétoriku, určitě na to nachytají spoustu oveček. Teď slyšíme bezpečnost, svoboda slova, proti migrační hesla, hospodářství a prosperita, že je GD i slova o míru jsem od někoho zaslechl.. To jsou kotrmelce. Po volbách to bude také platit? Odpověď je jednoduchá, po zkušenostech, nebude.

16
Před 1 rokem

co takhle vybrat důležitá hlasování eu parlamentu současného období a na tomto základu vytvořit kalkulačku. Ta banda stejně nakuká co se jim zrovna hodí 😉

1
Před 1 rokem
Jiří Stehlík

Máte pravdu, bylo by to velmi poučné pro porovnání dosavadního chování kandidujících subjektů s jejich předvolebními sliby - tedy "prioritami programů. Ale porovnávaly by se pouze ty subjekty, které již v europarlamentu byly..

1
Před 1 rokemUpraveno

Motoristé 92%, Svobodní 88% a na konci Piráti 15% a Zelení 11%. Problém je, že některé ty otázky jsou dost špatně postavené - tak například hned ta první - "EU by měla nadále zastavovat financování členským státům, které porušují principy právního státu". No tak samozřejmě nechci aby někdo z EU mohl přidělováním peněz, které mu nepatří, prosazovat svůj subjektivní názor proti vůli voličů v těch zemích. Hlasoval bych NE. Ale vždyť já vlastně chci zrušit veškeré nadnárodní přerozdělování. Právě i kvůli tomu, aby k něčemu takovému nedocházelo. Tak z toho hlediska bych hlasoval ANO. Zrušit těm co údajně něco porušují i těm ostatním. Tak mám dát ANO nebo NE ? To si protiřečí. A takových otázek jsem v té anketě našel víc.

8
Před 1 rokem
Radek Kohoutek

Patrně jste tedy proti existenci Evropské unie jako celku a pak nevidím smysl, abyste vyplňoval kalkulačku, nebo chodil k volbám do europarlamentu 🤷

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tyhlem eurovolby jsou jen malým ukazatelem,jak budou voliči dávat hlasy v parlamentních volbách. Bude to téměř totožné. No a podle toho se velmi rychle pozná,jak si Češi stěžují,ale volí stejné voly. A nebo konečně se jim otevřou oči??

13
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

..já bych ANO nevolil..jen můj postřeh z billboardu Babiš + Dostálová!..osobne jsem chvíli přemýšlet kdo je ta žena a to celkem sleduji politiku?! Čistě hypoteticky nemůžu volit něco co ve skutečnosti vypadá diametrálně jinak než v reálu a ještě k tomu ta „skvělá” angličtina!!!

7
Před 1 rokem
Pavol Batka

Babiš je, podobně jako Fiala, placený us Aspen institutem, proto jeho poslanci v parlamentu hlasovali pro zřízení us vojenské základny v Česku. Je to muž několika tváří.

2
Před 1 rokemUpraveno

Ten koho budu volit mi vyšel na 77%,.Takže super. 👍

Před 1 rokem

Každý by měl volit podle svého rozumu a ne si do toho od někoho kecat tyto kaukulačky by měli být trestné za ovlivnování

12
Před 1 rokem

Seznam je machr na to dělat z lidí blbce a směrovat je tam kam chtějí. Kdo je svéprávný a jde k volbám, tak používá svůj mozek a ne tzv. ubohé kalkulačky.

18
Před 1 rokem
Mila Korbelová

No a proto k volbám nejdu. Když jsem viděla stranu Mourek, nebo Cibulkovce, došla jsem k názoru, že z nás opět dělají blbce.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Hlavně nevolit odsprosary. Na co sáhnou je proti lidem. Ať prohrají volby na celé čáře a odplazí se do šerých pustin historie k bezcitným a nenasytným dinosaurům a už se odtud nevrací.

Odsprosar= Odesácký prolhaný arogant

18
Před 1 rokem
Petr Pěkný

Odkaz

Před 1 rokem

Víme koho nevolit i bez té Vaší kalkulačky. Nikdo z pětidemolice nesmí projít.

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt