1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zde je krásně vidět, kdo tu anketu platí. Položení otázek je strašně tendenční .... návodné, ....Přímý dotaz na jasná témata těchto voleb jako je green deal, migrace, Ukrajina tam je strašně málo, spíš vůbec. Dotazník by měl být, auta na spalovací motor ANO,NE, jen auta na elektriku ANO,NE Elektřina z plynu ANO NE z jádra ANO NE ..... Chceš zelený svět, ale zároveň ti zvednu daně, abych na to měl ANO, NE , Ukrajina poslat EU vojáky ANO NE, peníze ANO NE zbraně ANO NE vyvolat jednání o příměří ANO NE vrátit Ukrajince ať brání svoji zem ANO NE jseš pro LGBT a jejich prosazovaní práv ano ne má za stejnou práci mít stejné peníze žena i muž ANO NE ..... TAKTO

12
Před 1 rokemUpraveno
Michal Janek

A kde v těchto otázkách a odpovědích vidíte kompetence europoslance?

Většina vašich otázek ani nedává smysl.

Např. neexistují EU vojáci a jednání o příměří už dávno probíhala. Nerozumím, jak má tedy český europoslanec takové jednání vyvolat. Chtělo by to dodat kritéria. Auta se spalovacími motory myslíte používat, nebo vyrábět, nebo prodávat a od kdy?

Myslím, že z vašeho dotazníku by asi moc relevantních shod nepřišlo. Být novinářem, tak se je budu stydět položit politikům. Mysleli by si, že jsem nevychodila ani základní školu.

9
Před 1 rokem

K žádným volbám nejdeme a nevěříme v ně.Nastaly situace s obavami,nikdo je nezodpověděl,město s občany nekomunikuje,neinformuje je,jednají jen po svém.Takže šlus.

7
Před 1 rokem
Dita Hoffmanova

To jim to natřete 😂 zvláště když jde o volby do EU

8
Před 1 rokemUpraveno

Volební kalkuačka nabízí spoustu otázek, na které by odpověď zabrala spoustu času i dobře informovanému zpravodaji z centra dění v Bruselu.

A díky vašemu neobjektivnímu zpravodajství, poplatnému vládnoucí garnituře, to já nejsem. Děkuji za nabídku, zkusím volit tváře, kterým snad mohu věřit a znám jejich názory.

18
Před 1 rokemUpraveno

Kterýjpak bl..c se rozhodl manipulovat veřejnost. To jsme už fakt takový ovce, že potřebujeme od takových ve...en masírovat. Kdo sleduje ví, kdo nesleduje má širší rodinu, přátele a v neposlední řadě hlas hospody. Vás pisálku opravdu nepotřebujeme

13
Před 1 rokem
Vlad Vích

Tak to je jasný.Hospoda je vždycky nejlepší rádce 😛 Ještě že víte na koho se obrátit. A což takhle vlastní rozum a trošku znalost historie?

3
Zobrazit další reakci

Vím, koho volit a hlavně koho NEVOLIT. A ty jejich průzkumy ? Hahaha !

Pětikolku může volit snad jen blázen... jo, mladí jsou zblblí... vzpomeňme na kandidaturu Pavla a pohledné Nerudové... Pavel je k smíchu a Nerudová se stále lépe "předvádí" v diskusích. Ale jen tak dál, jen sbírejte mínusové body, třeba mladí (někteří) konečně procitnou...

21
Před 1 rokem
Naděžda Navrátilová

Koho tedy volíte vy, aby se mladí mohli inspirovat?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Je to směšné. Sliby se slibují, politici se pak radují. Když vidím v tv ty spoty, tak kdyby to nebylo tak vážné, smíchy bych se potrhala. Každý slibuje a slibuje a některé ty sliby jsou fakt směšné. Jeden slibuje min. důchod padesát tisíc, jiný že zařídí ukončení války na Ukrajině, další internet pro každého zdarma, atd. atd. Dokud nebude nesplnění předvolebních slibů trestné, budou volby bohužel jako když si vsadíte sportku: buď se trefíte nebo se netrefíte a zvolíte ještě něco horšího. Smutná realita. Vše co slepenec před volbami sliboval, udělal pak po volbách úplně naopak.

16
Před 1 rokem

Dát hlas kandidátce kterékoliv hlavy současně vládnoucí Pětihlavé saně je zcela zběsilý a zpozdilý nesmysl, odporující jakékoliv logice a lidskému rozumu. Je diktován jen a jen sektářským fanatismem, protože Fiala a jeho Obludárium pro nikoho, kromě snad sama sebe neudělalo za ty 2,5 roku co jsou u moci nic dobrého. Ani co by se za nehet novorozence vešlo. Všechno je jen o fanatismu – volím je proto, že je mi jedno, co dělají, jsem fanatik Green dealu, LGBT, nelegální migrace, ekonomické devastace, zvyšování daní, zavádění cenzury, nenávidím tradiční rodinu, zbožňuji submisivní pozici před cizí vrchností. Tohle představuje jejich i moje evropské hodnoty a těch se nehodlám vzdát! Proto budu volit SPOLU, STAN nebo Piráty.

17
Před 1 rokem
Josef Šilhán

Ale to bude zahozený hlas

2
Před 1 rokem

Tady může být kalkulačka jaká chce. Moc toho na výběr koho volit tady není. Z volebních lístků si vybrat tak toho opravdu mnoho není. Hlavně jsem se dověděl kolik hnutí u nás je. O mnohých není ani slyšet. Pokud se nezlomí diktatura EU, tak my jako stát pomalu zanikneme. Budeme jen montovna pro EU. Totiž mnoho českého tady v naší zemi není, neboť skoro všechno je prodáno do zahraničních rukou.

14
Před 1 rokem

Jako nektere otázky jsou napsaný tak, aby clovek odpovedel spatně. Kolega to tam měl. Kdybych mu neřekl at si to znovu přádně přecte, tak by odpovedel proti tomu co on sám chce. Klasická manipulace s lidmi. A pak si někdo řekne ok vyslo mi SPOLU, tak je budu volit, i když to co on chce oni neprosazují. Je mi špatně z techto kalkulaček. Každý by se měl aspon trochu zajímat a pak nepotřebuje radit od zaplacených hajzlíku.

8
Před 1 rokem
Miloš Heide

Nepochopení textu nemusí být nutně skrytá manipulace.

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

S volbami nemám problém. Jsem dlouhá léta prostě nějak vyhraněný a tak volím podle toho. A i když zrovna lidé, kteří jsou momentálně ve vládě mi nemusí být po chuti, volím principy, ideje a směr. Ne podle toho, že zrovna tento by mi přidal kus žvance, a druhý neprodlužoval odchod do důchodu. To pro mě není relevantní.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt