1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíci

Když mají tu čtyřku s čímž souhlasím i já, tak snad po volbách už tam bude někdo jiný.

25
Před 2 měsíci

52 lidí plus 6 sedících na schodech? No pane jo, to je mítink 😀 Fialo, proč jsi nebyl v Jihlavě na náměstí a zalezl jsi do minikina?

12
Před 2 měsíci

Za ty předvolební lži a ty dluhy, co nasekali, jedině pětku.

8
Před 2 měsíci

Porad lepsi pan premier Petr Fiala a jeho vlada klidne se ctyrkou nez ten STBak ze Slovenska.

47
Před 2 měsíci
Vladimír Pícha

No to opravdu,asi te nutelak plati,co? Takova po.... vlada tu snad jeste nebyla. Okradla vlastni lidi,leze do za... unii a prachy dava cizakum. Fakt hnusnejsi vladu jsem nezazila.

37
Před 2 měsíci

Pětku (5)...se třema mínusama.

4
Před 2 měsíci

Ještě budeme na Péťu vzpomínat až zavládne hrůzochaotik Andrej. Mohla by ale vzniknout možnost pro sázkaře, kolik se ministrů, a za jak dlouhé období, stihne zase vystřídat.

8
Před 2 měsíci

Šašek Žvanilovič Nutela a blond 90-60-90 spolu s fanklubem se vešli do sálu o menší kapacitě než je u nás na vsi.

16
Před 2 měsíci

Jsem nevěděla, že slušnost dnes znamená lhát na každém kroku. Ale je jiná doba, pan premiér a jeho best team to myslí tak dobře, že nám nepomůže ani svěcená voda.

3
Před 2 měsíci

Proč nešel mezi lidi někde na náměstí ne mezi vybrané ovce sem tam nějaký oponent aby se neřeklo to už tady bylo .

13
Před 2 měsíci

To už je ten Fiala takový ubožák, že se musí schovávat za ženskou (Pazderkovou). Jak ubohé.

11
Před 2 měsíci
Martin Grebenicek

Ale stale lepsi nez mastna Hranolka.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt