Když mají tu čtyřku s čímž souhlasím i já, tak snad po volbách už tam bude někdo jiný.
52 lidí plus 6 sedících na schodech? No pane jo, to je mítink 😀 Fialo, proč jsi nebyl v Jihlavě na náměstí a zalezl jsi do minikina?
Za ty předvolební lži a ty dluhy, co nasekali, jedině pětku.
Porad lepsi pan premier Petr Fiala a jeho vlada klidne se ctyrkou nez ten STBak ze Slovenska.
No to opravdu,asi te nutelak plati,co? Takova po.... vlada tu snad jeste nebyla. Okradla vlastni lidi,leze do za... unii a prachy dava cizakum. Fakt hnusnejsi vladu jsem nezazila.
Pětku (5)...se třema mínusama.
Ještě budeme na Péťu vzpomínat až zavládne hrůzochaotik Andrej. Mohla by ale vzniknout možnost pro sázkaře, kolik se ministrů, a za jak dlouhé období, stihne zase vystřídat.
Šašek Žvanilovič Nutela a blond 90-60-90 spolu s fanklubem se vešli do sálu o menší kapacitě než je u nás na vsi.
Jsem nevěděla, že slušnost dnes znamená lhát na každém kroku. Ale je jiná doba, pan premiér a jeho best team to myslí tak dobře, že nám nepomůže ani svěcená voda.
Proč nešel mezi lidi někde na náměstí ne mezi vybrané ovce sem tam nějaký oponent aby se neřeklo to už tady bylo .
To už je ten Fiala takový ubožák, že se musí schovávat za ženskou (Pazderkovou). Jak ubohé.
Ale stale lepsi nez mastna Hranolka.