1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíci

Jediné v čem přidá je počet a síla lži a dalších planých slibů, protože strach o koryto je jediné,co ho zajímá.

25
Před 2 měsíci

Model besedy je celkem jednoduchý. Už tak malý prostor v části dostupné mikrofonem obsadí příznivci. Ti co zůstali mimo a v předsálí se nazvou křiklouny. Jsou vyzváni k účasti na další besídce, kam se nedostanou.

Bohužel nemáme alternativu. Sledujeme divadélko pro voliče. Po volbách se nepřátelé spojí v koalice a karavana jede dál.

23
Před 2 měsíci

Paní redaktorka píše, že jihlavské kino Dukla se zaplnilo do posledního místečka, což mě dost překvapilo a tak jsem se podíval na kapicitu toho kina. přátelé má kapacitu 53 míst .o)))))))) tak tomu říkám návštěvnost na jihlavu... článek na objednávku jak vyšitej .o)

43
Před 2 měsíci

uděluji lepšíííí ,ale hodně lepší ..........desítku , to co předvedl je ubohost, chování sraba. pěkně se zachoval akorát k sobě a k politikům , jinak uuuplný kuloví .nepište blbosti, ale fakta , kde fyalovy udělal něco co stojí za řeč.

aby bylo jasno babyšovyy dávám horší sedmičku taky na hovězí.

ale koho volit to je hlavolam stan samej podraz - porád doufám ,že se někdo pochlapí, piráti taky nic moc ale ze všech těch bíd jsou volitelní. pak je tu Okamury a Turek a babo radˇ

11
Před 2 měsíci

Slabá vláda to je pravda.

A ta silná Babišova nás jako tahač potáhne na východ ve spolupráci s Okamurou.

To chceme?

84
Před 2 měsíci
Petr Kellner

Při pohledu k východu slintají naopak Fialovci

70
Před 2 měsíci

že bych dal vládě čtyřku, no, nevím, asi by měla propadnout. Když jsem sledoval jeho prohlašování co by se mělo udělat a co udělají, tak nesplnil zhola nic. Když něco říká, tak ve skutečnosti udělala jeho vláda pravý opak, stačí si jen poslechnou ty jeho projevy od počátku co vešel do politiky. Naprostá devastace naší ekonomiky. Jak vykládá krásně jak se všechno daří, ovšem realita v životě je zcela jiná. Nejme suverénní stát, ale jsem jen pohunci EU a Bruselu. Nic si tady sami postavit nemůžeme, pokud to není schváleno Bruselem. A ty znalosti mnohých politiků, no měli by vrátit vysvědčení a zopakovat si školu. No, žijí v jiné bublině života. Je to hnus co tady vládne. Z jejich proklamací a slibů se mi chce zvracet.

21
Před 2 měsíci

Za moji osobu dávám 5. To není česky premiér, ale ukrajinsky.. Vše pro Ukrajinu a Ukrajince.. Chapu válku, ale zadluzovat naši zemi kvůli Ukrajině??? Nejsme ekonomicky silný stát, abychom si to mohli dovolit.. Budeme to muset zase na úkor našich obcanu splacet..Co slib našim lidem, to lež. Totální propad životni úrovně u střední třídy. Předražené náklady za energie, nic výjimečného neudělali pro naše občany.. Výpalné, co se tyka povinné platby- koncesionářských poplatku za ČT a Česky rozhlas. Nejde o 200,- Kč, ale o princip. ( i tak pro mladé rodiny s dětmi- za rok 2 400,- Kč, za 10 let téměř 25 000,- Kč).

7
Před 2 měsíci

Je to fialový Klaun volaly děti !!! Ne,ne,ne - moje kampaň je zelená,milé děti,a proto jsem zelený Klaun !!! ... 🤣😂🤣

29
Před 2 měsíciUpraveno

Proč tu svoji show nedělá někde na náměstí, aby si užil ovace všech svých voličů?

19
Před 2 měsíci
Ida Macháčková

třeba na náměstí v KYJEVĚ

Před 2 měsíci

Čtyřku? Snad pětku a třikrát podtrženou. Jak může ten syčák klidně spát? Jestlipak by se odvážil mezi lidi bez ochranky.

110
Před 2 měsíci
Hana Vágnerová

Lidí se bojí jak čert kříže,

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt