1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíciUpraveno

Jo Jihlava...

To je taková jižní verze Děčínského Bronxu. Okresní město, které je krajské jen proto, že kolem nic většího není a proto, že do sebe absorbuje ostatní obce.

Průmyslové město, kde kromě centra všechno vypadá jak v Sudetech (i když ten Prior dělá krásně ostudu i na náměstí).

Platy jsou na úrovni roku 2005, ceny jak v Praze, i když tam absolutně nic není.

Ceny nemovitostí v centru levnější než na okraji.

Mentalita lidí stylem - tady jsem se narodil, tady umřu, fuj Babiš, mňam ODS. Argumenty? Co to je?

4
Před 2 měsíci

Já jsem také spokojen. Ty daně zvýšili minimálně, z mého pohledu kosmetické úpravy. Horší bylo navýšení daně z nemovitostí, to jsou však daně jdoucí do místních rozpočtů a bylo na místních samosprávách, jak je upraví. Ať byl v místních koalicích kdokoliv, šly nahoru.

Se snižováním počtu úředníků to je složité. Pokud má stůl, práci a její odůvodnění si vždy najde, viz teorie veřejné volby.

3
Před 2 měsíci
Zdenek Blaha

Jste spokojen a snižování je složité? Co ty ministerstva navíc. Zeťák Fialy sedí na několika židlích a nevykládejte pohádku, že za dobrou práci, když má dokonce neomluveno. 80tiletý Svoboda taktéž a dokonce tvrdil, jak předbíhá mladší. 🙂 Co zásobníky koupené Sikelou na nic, co F35 za raketu do kterých ještě musíme nalít další peníze, nejdražší energie v EU, nebo věříte i tomu, že jsme se odstřihli od rusů? To tvrdili i loni a když se Nacher Fialy zeptal v PS, proč kupujeme ruský plyn přes němce 7x dráž-odpověď hlavně že máme.

1
Před 2 měsíci

"Proč Vít Rakušan nerezignoval po střelbě na Filozofické fakultě?" - to by v USA či jinde ve světě museli měnit ministry každou chvíli. A proč se nezeptal na kampaních ČSSD a ANO, proč v roce 2015 nerezignoval ministr Milan Chovanec po střelbě v Uherském Brodě, kdy tenkrát vládla ČSSD a ANO. Zřejmě se na to ale ještě zeptá pana Babiše, který byl tenkrát místopředseda.

1
Před 2 měsíci

Že by nová předvolební taktika ANO ? Aby nemohlo být označeno "antifialismem" ,

tak babiš zaplatí pár křiklounů z Palestiny ?

10
Před 2 měsíci

Rajchl je mafián až hanba. Jeho tunel tenisového klubu Karlín je ukázkou jeho práce a toho co mu jde nejlépe. Představa, že by měl příležitost tunel tvořit na úrovni státu, mě děsí.

5
Před 2 měsíci
František Vítek

A podvodná kampelička Fialy a jeho poradců vás neděsí?? A co těch 5 mrtvých, kteří o transakcích věděli a mohli vypovídat, ale byli na vždy umlčeni, to vám taky nevadí??

29
Před 2 měsíci

Bohužel jsem se v této absolutně neschopné vládě spletl. Nýmandi co si hrají na schopné politiky. ODS a jejich souputníci už nikdy. S politováním musím konstatovat, že zde není koho volit. A abych volil menší zlo, raději nebudu volit nikoho.

11
Před 2 měsíci

Nechápu ty neustálé výčitky ohledně daní, vytahují jen aby něco měli, každá strana před volbami naslibuje, když sliboval nebyla válka, to je podstatná věc... jiná vláda by to nezvládla lépe.

17
Před 2 měsíci
Marie Smutná

To neni jedine...nezvladly nic...

19
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 měsíci

Fiala není můj favorit, ale Ano, Spd, komouši, nebo snad motoristi? Tyhla strany to tady uplně dodělaj!!! Zničí ekonomiku a bezpečnost. Ale náš pivní národ si to zjevně zaslouží. Tak dezolátům 3x hurá 🤷 Zvolte si, zničte si…

7
Před 2 měsíci
Vrzal Antonín

Zlodejna petictyrdemolice kvete , 3 x hura . 😂

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

Největší potlesk premiér sklidil, když jasně vyloučil jakoukoli povolební spolupráci s hnutím ANO .

No to je "novina". Otázka je, zda u povolebního jednání vůbec bude.

18
Před 2 měsíci

Aby premiér přitvrdil, to musí v prvé řadě udělat u své vlády, ODS , pakliže ještě existuje, zbavit se těch dvou přisátých pijavic (TOP-09, KDU-ČSL) a začít sám u sebe, hlavně nelhat, neslibovat. Nedržet v řadách “ODS”, Řeporyjce a jemu podobné 😏😏😏. Jinak 4-

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt