„Vládě dávám čtyřku.“ Fiala slyšel od voličů kritiku i výzvy, aby přitvrdil" - který optimista dává čtyřku? Já osobně bych řekl - pětku - ale bez možnosti opakování 😁
Trapák Rajchl se snaží nacpat všude. Jsem zvědavá jak dlouho jim to přátelství s Okamurou vydrží. Nejradši by sežrali jeden druhýho, oba predátoři.
Jo a jak to vite ?? Ja jim naopak fandim ?
Jakou čtyřku? Vždyť je to jednoznačně za pět. Naprostá katastrofa. Lhal, lže a lhát bude dál.
Když současné vládě čtyřku, tak na tu předchozí nestačí stupnice. Jediné co babišovci uměli je dávat peníze ze státního za nepráci. Není vám divné, že Babiš zbohatl a stát se zadlužil?
Stát se zadlužuje už od 90 let a Babiš zbohatl když jste ještě za sebou tahal gumovýho kačera
Komparz funguje .Péťa je spokojen ,odpoví si na své otázky a třešnička na dortu .Rozloučíme se s Novotným 😄 .Do toho Pazderková ,která zřejmě zapomněla co dělala v Brně v méjdle.
Volil jsem ho,ale všechno co sliboval bylo vylhané.To jeho nebudeme zvedat daně si pamatuji do teď.A zvedlo se snad uplně všechno včetně energie..Už nikdy víc!
To byl panečku mítink ODS. Ani jeden bezzubý bezdomovec, bufet bez zákazníků, laciné potraviny tam nikdo neprodával, nikdo s ruskou vlajkou, kultivovaní posluchači. Jó to u SPD ......
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Muž má otázku a oni na něj křičí tak se ptám kolik z nich co na něj křičelo tam mělo dětí co je ten blb zastřelil? To je ta nová politická kultura jak hlásá premiér?
Taková známka tady není...i ta pětka je pro měj škoda.....a on přitvrdit..neví co to je.