1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíci

„Vládě dávám čtyřku.“ Fiala slyšel od voličů kritiku i výzvy, aby přitvrdil" - který optimista dává čtyřku? Já osobně bych řekl - pětku - ale bez možnosti opakování 😁

11
Před 2 měsíci

Trapák Rajchl se snaží nacpat všude. Jsem zvědavá jak dlouho jim to přátelství s Okamurou vydrží. Nejradši by sežrali jeden druhýho, oba predátoři.

9
Před 2 měsíci
Anna Borecká

Jo a jak to vite ?? Ja jim naopak fandim ?

6
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Jakou čtyřku? Vždyť je to jednoznačně za pět. Naprostá katastrofa. Lhal, lže a lhát bude dál.

10
Před 2 měsíci

Když současné vládě čtyřku, tak na tu předchozí nestačí stupnice. Jediné co babišovci uměli je dávat peníze ze státního za nepráci. Není vám divné, že Babiš zbohatl a stát se zadlužil?

4
Před 2 měsíci
Josef Trnka

Stát se zadlužuje už od 90 let a Babiš zbohatl když jste ještě za sebou tahal gumovýho kačera

2
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíciUpraveno
  • Málo se šetřilo, jen na výstavbě silnic to bylo ok.
  • Blažek má funkci, kterou si vybere.
  • Nic lepšího tu ale bohužel nemáme, zbytek stran je čistá katastrofa.
4
Před 2 měsíci

Komparz funguje .Péťa je spokojen ,odpoví si na své otázky a třešnička na dortu .Rozloučíme se s Novotným 😄 .Do toho Pazderková ,která zřejmě zapomněla co dělala v Brně v méjdle.

8
Před 2 měsíci

Volil jsem ho,ale všechno co sliboval bylo vylhané.To jeho nebudeme zvedat daně si pamatuji do teď.A zvedlo se snad uplně všechno včetně energie..Už nikdy víc!

12
Před 2 měsíci

To byl panečku mítink ODS. Ani jeden bezzubý bezdomovec, bufet bez zákazníků, laciné potraviny tam nikdo neprodával, nikdo s ruskou vlajkou, kultivovaní posluchači. Jó to u SPD ......

6
Před 2 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

Muž má otázku a oni na něj křičí tak se ptám kolik z nich co na něj křičelo tam mělo dětí co je ten blb zastřelil? To je ta nová politická kultura jak hlásá premiér?

8
Před 2 měsíci

Taková známka tady není...i ta pětka je pro měj škoda.....a on přitvrdit..neví co to je.

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt