Ode mě má pan Fiala dvojku. Od žádné vlády neočekávám zázraky už jen proto, že to vždycky musí být kompromis. Myslím, že jsme měli velké štěstí, že spousta “vlasteneckých” hlasů skončila před branami parlamentu. I tentokrát budu volit stejně jako v minulých volbách, tedy Spolu.
Blahopřeji.A teď konkrétně.
Počet slibů,počet lži a počet splněných prohlášení.
Aha,ale za to může Babiš že se nedělá.
Něco novýho nebo zase jen strašení Babišem ?
Kdyby tam byl Babiš, naopak bych se mohla ptát já: "Něco nového nebo jen strašení Fialou?"
'Fiala značku Spolu hájil jako silný politický subjekt, v němž se ODS podařilo prosadit řadu věcí ze svého programu."
A řekl jaké to byly věci z toho jejich programu? Nesplnili nic. Doufám, že mu na to nikdo nenaletí.
V první řadě není pravda, že nesplnil nic.
V ruhé řadě nejde o to, jestli splní program nebo ne, protože tady vlastně není nikdo jinej, koho vlit. Bohužel.
Teda dá se uvažovat ještě o STAN a někteří možná o Pirátech. Ale koho jiného, mimo tyto tři strany?
Fiala by měl přitvrdit? Rozhodně! Pokud chce být další čtyři roky premiér, tak ve výuce angličtiny, aby nám ve světě nedělal ostudu, jako v Izraeli.
Odkaz
Dobrý nápad.
Bláboliš by se mohl pokud chce být premiérem naučit říct aspoň jednu větu která by měla smysl.
…no to by si oni přáli že když vy bysme nás a teda vyhráli ale já doufám že vyhrajeme ale my to bereme s pokorou ty preference ale to by se jim líbilo některým že že kdyby se nám podařilo vyhrát a sestavit vládu no že by ten jejich ústavní soud řekl rušíme protože šilerka děla dělala hranolku na tiktok’u tak to rušíme né tiktok o tom to je tiktok dobře tak tiktok hranolka no…
Já dávám vládě pětku. A že nechce používat metody jako Babiš? Vždyť nic jiného než Babiše v puse nemá.
To opravdu všechny zajímá soudružko🤣
Dobrý večer
No, co na to napsat,....................
situaci v ČR asi nejlépe vystihuje, že 8.května jmenoval prezident dalších 12 generálů
už jich máme přes 200,.............
(v činné službě u armády ,,pouhých" cca 30)
Švýcarsko?,.............0...............slovy nula
A většina těch generálů seděla celý život na zadku v kancelářích útvarů. Sebral bych jim ty doživotní renty, protože jejich platy byly dostatečně vysoké a nasazených na misích v cizině na několik let bylo jen pár. Takže spíše zelení příživníci na státní kase.
Nedovedu si představit Petra Fialu v diskuzi s politickými oponenty.
však je také v tv Prima vždycky ve studiu sám, hlasatelka mu pouze pochlebuje.
Jo, to odkoukal od Hitlera: mít v publiku své lidi, kteří mu hází příjemné otázky (a ty nepříjemné nedostanou prostor). Rajchl "se" nedostal dovnitř? Nepustili ho; to by bylo, aby jim tu idylu naboural a spustil autentickou debatu! Smůla, že pražští komparzisté Peťánkovi ty volby nevyhrají!
Ale začátek předvolební kampaně SPOLU, se perfektně povedl.😂🤣😂
Odkaz
Kapacita kina je 152 mist... To se moc necítí, ze?
Odkaz
Povodne-penize dostali ti co meli? Škoda, že to nejsou běžní občané, ti si všichni stěžují, že nic nedostali že to byly jen sliby...
A na dané neodpověděl... On celkové odpovídá jen na to, co může obelhat jiným výkladem... Viz ty povodně...
Mě fascinuje jiná věc - že tu akci měl v kině DUKLA. Takový paradox🙈, celá vládní koalice přepisuje dějiny a tvrdí, jak nás Rudá armáda ve skutečnosti neosvobodila, no a pak si pan Fiala uspořádá mítink v budově s názvem, který připomíná největší a rozhodující boje Československé a Rudé armády, kde bylo prakticky rozhodnuto o záchraně naší země. Je to možná jen detail, ale mě to přišlo úsměvné 😁.
Premiér Fiala bude premiérem i dalším období.
Přeji si slušného a vzdělaného premiéra a tím na rozdíl od Babiše Fiala je.
Slušný? Vy máte ulhaného člověka za slušného. Chápu že Babiš nic moc, ale ulhaný a neschopný Fiala je katastrofa