A proto mají to, co mají a pravděpodobně získají to, co chtěli, že, "odborníku" ? Běžte makat, tam budete platnější ! 😜
Už víc než tři roky se snaží získat to, co chtěli a nejsou ani blízko.
Když jednomu se nedaří, tak tomu druhému by se mělo naopak dařit. Ale může se nedařit oběma stranám a někdo třetí si z toho "mastí kapsu." Tak co bude ta pravda ?
Tak my už víme jak to dopadlo, pan Romancev se naprosto mýlil. O žádné oťukávání pozic nešlo, Rusové přijeli do Istanbulu odvykládat ty svoje nesmysly, vyhrožovat a naštvat celý svět. Putin si je nejspíš Trumpovým vazalstvím zcela jistý
Tak poslední 3 roky čtu, že Rus prohrává a nemá kromě T34 a T55 nic, tak kde udělali chybu soudruzi, dávali mu rok maximálně dva. Trochu se to zvrhlo ta manipulace s informacema, bych řekl...
Že se jim nedaří se nevylučuje s tím že pomalu postupují. Logicky kdyby se jim dařilo, tak už mají dávno dobojováno.
Je zajímavé že ti takzvaní odborníci pani Bastlové jsou všichni na jedno brdo stejná kvalita tak jako ona👌😁
Jsou vzdělaní a orientovaní. Nic pro vás.
Doufam, ze budou fotky, az toho kremelskeho geronta vlastni napichnou na vodovodni trubku jako Kaddafiho.
Vytisknu a budu lepit na místa, kde byvaji jeho obdivovatele.
Jo já klidně na zadním skle auta
Nechápu, proč to tomu Rusku někdo už konečně neřekne, že mají "podle našich expertů"krachovat💸💰. Jak to mají vědět, když se s nima nebavíme 🙋
klasická česká propaganda. ukrajina vyhrává ale jen fronta postupuje jinak. Kdyby byl mír před rokem tak by bylo o opravdu hodně mrtvých měně.
Kdyby Rusko nenapadlo Ukrajinu, nebyli by mrtví žádní.
Lidský život neznamená pro Rusy žádnou cenu. Samozřejmě, pokud nejde o jejich vlastní život, eventuálně někoho z nejbližší rodiny.
Mně po takřka po třech letech umožnili opět diskuzi na seznamu, nevím jak je to možné? A jak čtu komentáře , ne od nejlepších (🤣🤣🤣) ale od nejnovějších tak se situace nějak změnila. Čtu věci za které mne sfoukli jak svíčku. Máte taky ten pocit nebo se mýlím.👍👍