Nemá smysl číst tento paskvil..Nápis....Rusům se ve válce nedaří.....Ale daří pane odborníku..to víte že daří..stále postupují.Připomíná mi to ty legendární slova ...".Ukrajina vyhrává akorát fronta jde opačným směrem." Rusové vyhráli nemusím být odborník.A vítěz určuje pravidla né poražený.
Mě to zase připomíná slova Vladimíra Vladimíroviče z 24.2 2022 o rychlé a rozhodné akci za pomoci přesných chirurgických řezů.
Bohužel se může mezi již známé z tohoto konfliktu plynoucí hrozby přidat další, velmi dobře známá mezi gamblery. Je to "hop nebo trop". Když už jsem se dostal tak hluboko, vsadím vše na jednu kartu a buď to vyjde, nebo ne.
Dokud bude mít Putin podporu rusů tak válka bude pokračovat. Ta jednání jsou jen zastíracím kouřem a snahou zasít sváry mezi západní spojence. S ochotou ruska přestat válčit to vůbec nesouvisí.
Lidé, se musí vzbouřit, až nastane čas. Nebylo ,by to poprvé v dějinách.
Odborník tvrdí, že USA začínají více naslouchat Ukrajině než Rusku. To je nesmysl. Trump už si naběhl hned na začátku funkčního období tím, že nezačal tvrdě jednat proti Putinovi a teď se stal jeho mazlíčkem , se kterým si Putin hraje. Největší Trumpova prohra. A odborník dále tvrdí, že rusové mají velké ztráty na životech, vojenské technice, ekonomika nefunguje. Tohle přece Putina nezajímá. V Rusku neměl lidský život nikdy valnou cenu. Továrny na zbraně budou dál fungovat i kdyby tam měli nahnat školáky a verbovat nové vojáky z řad civilistů a pak je vést jako vepře na porážku je nekonečná. Rusové mají v genech 500 let carského a 100 let komunistického režimu a vůbec neví, jaký je svět za jejich hranicemi.
Co si to nalháváme!!!! Nedaří? Rusko postupuje dle jasně daného plánu a bohužel se mu to daří. Etapa 1. - demilitarizovat Evropu. Evropa a její spojenci s radostí odevzdají svojí munici a ta je bezhlavě vypálena na klamné cíle. Mezitím Ruský zbrojní průmysl jede na 700 procent. Stačí kupecké počty a dojde nám, že zatímco my nebudeme mít náboje do zbraní, Rusko jich bude mít na několik let ostré palby. A střelnice? Celá Evropa. Proboha vzpamatujte se a u voleb v Říjnu volte Kateřinu Konečnou a cestu míru!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruská armáda není schopná za 3 roky dobýt kousek Ukrajiny a my se jich máme bát? Vždyť jsou k smíchu, akorát umí vyhrožovat a myslí si, že je někdo bere vážně. A s tou Konečnou jste tomu nasadil korunu, ta je se svými názory stejně zoufalá jako Rusové.
Ale nepodsouvejte tady další nesmysly, jako když nám byly předhazovány tutové zprávy o zdravotním stavu Putina, o tom, jak je už Rusko válkou opotřebované, jak je na tom špatně ruská ekonomika aj. alegorické vozy do májového průvodu. Rusko neustupuje, ale postupuje stále vpřed, to je realita. A ta "neskutečná cena", to je pro ně zcela nepodstatný detail, jdou si dál za svým vysněným cílem vítězství nad celým tím světem, co je chce jenom zničit. Kde jsou ty faktické a účinné sankce, které by přiměly Rusáka k ústupu od válčení, co? Nyní už 17. balíček sankcí EU.... a kde je těch 16 balíčku sankcí předchozích, kde jsou ty účinné sankce ze strany USA? Samé bláboly, ale na Rusáka nemá nikdo koule. Taková je realita ! A jiná nebude, dokud se Západ nepochlapí a nezajistí vojenské pokoření Ruska.
Máte pravdu jsou to nesmysly , za prvé žádná válka není ale pouze speciální operace. Za druhé , mělo to trvat tři dny, no trochu se to protáhlo.Načali jsme čtvrtý rok . Těžko říct jak moc rychle postupuje Rusko vpřed a jak velké má ztráty. No ale úspěch ať už dojdou kam to půjde to nebude. Z cinického a bezohledného hlediska je tohle vlastně ideální stav. Co je nám do Ukrajiny my jím tam budeme posílat zbraně a oni to zlo budou držet daleko od nás. Můžeme předstírat že jednáme a snažíme se o mír , ale víme že Rusko o něj zatím nemá zájem. No a sankce zesílit nemůžeme protože by to evropské voliče bolelo . Donald Trump to ví může dělat co chce ale sankce taky uvalit nemůže protože by to Americké voliče bolelo . Já to vidím tak dva roky války minimálně , potom možná ,bude příměří které se bude porušovat. Zatím nás ta válka zase tak moc nebolí. Může to přinést i pozitiva, třeba zastavit migraci kdyby si migranti mysleli že nově příchozí posíláme bojovat na Ukrajinu, tak by se sem možná tolik nehrnuli , a je jedno jestli je to pravda nebo lež.😉
Když to o Rusku říká odborník, tak jsem ve střehu. Bývá to pitomost na objednávku.
Jasně, řetězák je lepší. Tam máš jistotu, že ho žádný odborník nepsal. 🤣🤣🤣
Rusáci Podle posledních údajů, verbují cca 60k mužů měsíčně. čím hůře na tom Rusáci budou, tím více , jich za prachy narukuje,aby uživili rodiny.Ukrajinci tyto možnosti nemají.Ti raději zdrhnou a budou pobírat dávky v zemích EU. Už teď není Ukrajina schopná točit lidí na frontě. Takže pokud se s tímhle zásadním způsobem něco neudělá, nemusí ta věčnost trvat tak dlouho.
Vážený odborníku. I když se jim nedaří, vydrží bez větších
problémů dalších 10 let. Těch keců jak se do půl roku, potom nejpozději
do roka ekonomika zhroutí a jak rubl bude mít cenu papíru,
na kterém je natištěn bylo už dost. Odborník Kovanda dokonce
tvrdil, že u nás bude benzín za 88 Kč ?
Zatím v Rusku (na rozdíl od nás) mají růst HDP i reálných mezd.
Patrně je definitivně položí balíček sankcí číslo 150 na dovoz
banánů z Ruska.
Škoda, že ti co hlásají jak je Rusko silná a stabilní země ne a ne se tam přestěhovat. A to mají zvací dekret přímo od Putina.
Jezdil jsem 20 let jen Rusko,Ukraiinu.V Rusku.se mi nikdy nic nestalo.Dojel.jsem jen po Omsk,dal jsem nebyl.NaUkrajine jsem vecne resil nejaky problem.Ozraly celnik,policajt,hlidac ve skladu,kurva na parkovisti,atd.Misto poslouchat kraviny politiku,expertu redaktoru,ar si tam kazdy zajede sam a uvidi.Ja mam zcela jasno.
Škoda, že jste tam nezkusil projevit svobodný názor! To byste pak měl v ťurmě za chvilku taky jasno. 🤣🤣🤣