1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 3 měsíci

Zase lži!! Rusům se vàlce nedaří. Zaroveň v dnešních zpràvach se píše o Ruském mohutném útoku na celé frontě za posledních několik měsíců vč. dronů ve tvaru pavučiny. Tak se pisálci domluvte, protože vaše zpravy zní jako zmatené až nepravdivé.

Před 3 měsíci
Petr Sivak

Také jsem zrovna přečetl. jak útočí. A každý den se dozvídám z úst (j)elit, že na nás určitě rusácí zaútočí, a jak, podle Fialy do čtyř let bude válka. Máme se bát někoho, komu se nedaří.

Já se bojím Fialova gangu, že zmanipuluje volby a ukradne si další volební období. To je podle mne naše největší hrozba, že ten úpadek a cesta do fašismu bude pokračovat...

Před 3 měsíci

Statistický se historie stále opakuje.Psychopat Putin a jeho samoděržaví jednou skončí.Otázkou je kdy a za jakou cenu,pokud jde o lidské ztráty a zničené materiální hodnoty.Pokud by byli obyvatelé RF jen trochu normální,dávno by si udělali pořádky.Opak je asi bohužel pravdou.

4
Před 3 měsíci

Když se jim opravdu tak moc nedaří , tak proč neodejdou. SPO by byla prostě zrušena , zelensky by se mohl vrátit do televize a všichni Ukrajinci zpátky na Ukrajinu a všichni by byli spokojení 😂

1
Před 3 měsíci
Milan Stránský

90 % Ukrajinců na Ukrajinu se vrátit nechce. Nedivím se jim. Odešli z bídy a vrátit se do ještě větší bídy, to ani náhodou.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Líbí se mi tady v diskuzi, jak hromada lidí vyvrací nadpis článku, že: Rusům se ve válce nedaří. Já bych přirovnal to, že se jim daří, k situaci, kdy si vsadím sportku za 270,-Kč, a vyhraju 180Kč... Ale vyhrál jsem, daří se mi...🤦‍♂️

2
Před 3 měsíci

A platí za to neskutečnou cenu, říká odborník. No všude samá odbornice a odborník , tak proč to tak vypadá není lehké pochopit no možná je jich moc

2
Před 3 měsíci
Jan Dodel

A kolik platíme my to nevidíte jent 235 miliard dle ekonomického magazínu ,Dále socialní a zdravotní pojištění pro 500 tisíc uprhlíků a další náklady o kterých se vám ani nezdá .A to nejsme ve válce.Dle vlády.Ve skutečnosti jsme přímý učastník.To nám EU a Foltýn ve svých kartách neřekl.

3
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Pohled na mapu fronty říká že se Rusku daří postupovat. Sice pomalu a za cenu strašných ztrát ale pořád to vypadá že prohrává Ukrajina.

1
Před 3 měsíci

Na to, že Rusové mají staré polní lopatky, nemají patrony, jezdí do boje na oslech (sic!), nemají co žrát a mají neschopné velení, se spíše nedaří perfektně vyzbrojeným, sytým a skvěle vedeným Ukrajincům. Bastlová a Romancev poněkud mimo.

5
Před 2 měsíci

Další odborník. Kolik jich ještě bude než konflikt skončí. Odborníci hned po začátku

konfliktu tvrdili, že se Rusko do půl roka složí a to díky sankcím a výdajům na armádu.

Co vidíme a slyšíme dnes je na omluvu od těch rádoby odborníků za jejich lži a dezinformace.

Před 2 měsíci

Jo tady je to samý odborník Rusku se nedaří ale postupuje neustále vřed a získává další území a jestli Ukrajina nepřijme co se jí nabízí další návrh od Ruska bude ještě horší, mohli přijmout návrh z roku 2022 a o území přijít nemuseli a ať se to někomu líbí nebo ne Rusko již vyhrálo

1
Před 3 měsíci

S tím nadpisem se dá určitě souhlasit, ale Rusům to evidentně nevadí stejně jako za druhé světové války. Rozdíl je v tom, že na životech nějakých ruských mužiků nezáleží, kdežto každý zmařený život jejich protivníků je oplakáván a brán s respektem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt