Zase lži!! Rusům se vàlce nedaří. Zaroveň v dnešních zpràvach se píše o Ruském mohutném útoku na celé frontě za posledních několik měsíců vč. dronů ve tvaru pavučiny. Tak se pisálci domluvte, protože vaše zpravy zní jako zmatené až nepravdivé.
Také jsem zrovna přečetl. jak útočí. A každý den se dozvídám z úst (j)elit, že na nás určitě rusácí zaútočí, a jak, podle Fialy do čtyř let bude válka. Máme se bát někoho, komu se nedaří.
Já se bojím Fialova gangu, že zmanipuluje volby a ukradne si další volební období. To je podle mne naše největší hrozba, že ten úpadek a cesta do fašismu bude pokračovat...
Statistický se historie stále opakuje.Psychopat Putin a jeho samoděržaví jednou skončí.Otázkou je kdy a za jakou cenu,pokud jde o lidské ztráty a zničené materiální hodnoty.Pokud by byli obyvatelé RF jen trochu normální,dávno by si udělali pořádky.Opak je asi bohužel pravdou.
Když se jim opravdu tak moc nedaří , tak proč neodejdou. SPO by byla prostě zrušena , zelensky by se mohl vrátit do televize a všichni Ukrajinci zpátky na Ukrajinu a všichni by byli spokojení 😂
90 % Ukrajinců na Ukrajinu se vrátit nechce. Nedivím se jim. Odešli z bídy a vrátit se do ještě větší bídy, to ani náhodou.
Líbí se mi tady v diskuzi, jak hromada lidí vyvrací nadpis článku, že: Rusům se ve válce nedaří. Já bych přirovnal to, že se jim daří, k situaci, kdy si vsadím sportku za 270,-Kč, a vyhraju 180Kč... Ale vyhrál jsem, daří se mi...🤦♂️
A platí za to neskutečnou cenu, říká odborník. No všude samá odbornice a odborník , tak proč to tak vypadá není lehké pochopit no možná je jich moc
A kolik platíme my to nevidíte jent 235 miliard dle ekonomického magazínu ,Dále socialní a zdravotní pojištění pro 500 tisíc uprhlíků a další náklady o kterých se vám ani nezdá .A to nejsme ve válce.Dle vlády.Ve skutečnosti jsme přímý učastník.To nám EU a Foltýn ve svých kartách neřekl.
Pohled na mapu fronty říká že se Rusku daří postupovat. Sice pomalu a za cenu strašných ztrát ale pořád to vypadá že prohrává Ukrajina.
Na to, že Rusové mají staré polní lopatky, nemají patrony, jezdí do boje na oslech (sic!), nemají co žrát a mají neschopné velení, se spíše nedaří perfektně vyzbrojeným, sytým a skvěle vedeným Ukrajincům. Bastlová a Romancev poněkud mimo.
Další odborník. Kolik jich ještě bude než konflikt skončí. Odborníci hned po začátku
konfliktu tvrdili, že se Rusko do půl roka složí a to díky sankcím a výdajům na armádu.
Co vidíme a slyšíme dnes je na omluvu od těch rádoby odborníků za jejich lži a dezinformace.
Jo tady je to samý odborník Rusku se nedaří ale postupuje neustále vřed a získává další území a jestli Ukrajina nepřijme co se jí nabízí další návrh od Ruska bude ještě horší, mohli přijmout návrh z roku 2022 a o území přijít nemuseli a ať se to někomu líbí nebo ne Rusko již vyhrálo
S tím nadpisem se dá určitě souhlasit, ale Rusům to evidentně nevadí stejně jako za druhé světové války. Rozdíl je v tom, že na životech nějakých ruských mužiků nezáleží, kdežto každý zmařený život jejich protivníků je oplakáván a brán s respektem.