To by chtělo vzít si ke každé politické straně list A4 a sepisovat tam korupční a podvodné kauzy těchto stran za posledních 10 let. Obávám se že by u Hnutí ANO nestačilo ani pět listů A4, aby to tam všechno vlezlo.
Proto nevolím vše se krade jak to řekl frontman skupiny Elán pořád všichni jak komunisti kradli teď se krade v milionech a na otázku demokracie a svobody řekl Baláž teď mám příkazů a zákazu co vůbec za nesvobody komunistů nebylo... teď ve svobodě naopak zákazu přibylo
Máte ty své názory poněkud popletené, asi jste v tom socíku moc dlouho nežil...!!!
A teď mudrujte, po tom co vylézá za poslední roky na Jidáše z partičky ANO, tak volit je, nebo ty naprosto stejné nebo ještě horší Ukrajince, co sedí ve Strakovce za podivný spolek SPOLU, nebo nedej Bože válečného štváče a neschopného nýmanda z Hradu ?
To je slátanina o látala.
Příznivci 5K se, před volbami, tetelí, ale já jsem v očekávaní, kdy se zde konečně budou publikovat i kauzy s korupcí kolem ODS, STANu, TOP 09 +.... Odpovědi - protože žádné nejsou, nevěřím a myslím, že tomu nevěříte ani vy. Na SZ se to ale nedovíme, bohužel 🙁.
Hnutí ANO to nikoho už nepřekvapuje.
Nevěřím tomu! To je kampáááň! Protikorupční hnutí ANO přece nemůže být korupční! Kromě guru. Ten může všechno, ale zase, jen aby to nebyly jen Monike, nebo třeba motýle.
No vidíte o Exprimátorovi se vedou plemenné diskuze ale o takovém Putovi sice nepravomocně ale odsouzeném za korupci který i přesto je nadále ve všech funkcích ani slovo. To je mi záhada.🤑
Jak píšete, rozsudek není pravomocný. A po vypršení mandátu již nebude kandidovat.
To je dobře, že se aspoň něco daří v případě Babišových lidí, když už Rakušanova Redla i Fialovy byty pro Vaňkovou zametli pod kobereček, že?😄 Pevně věřím, že po volbách se dotáhne i to ostatní.😀
Článek ze 16. 5. a dnes 20. 5., tak koukám, že ta aktuální zpráva vydrží Seznamu až do parlamentních voleb 🙂 vlastně jsem zapomněl... vždyť je to o ANO 🙂
Chomutov a jeho pověst? Započala už hodně dááávno. To vládla ještě jiná politická síla... 🙉🙉🙉