Co je to ten murín?
Četl jsem tu korespondenci. Tady na diskusi se mě stává, že někdo napíše blbost a v dalším příspěvku to popře, i když si to každej může přečíst. Považoval jsem to za trollení. Ale tady to Murín předvedl několikrát.
Je normální, že se do funkce dostávají nekompetentní lidi, co dělají jednu botu za druhou. To se stává i v soukromé sféře. Ale takhle tupý (a arogantní) člověk na vedoucí pozici, to se hned tak nevidí.
Bohužel měl Murín pravdu. Spousta příkladů - rušení ČSR zbrojovek, předání výroby zbraní západním, USA státům. Dneska chce ODS dávat 8 % na zbrojení. §
Mentální chudoba spojená s vysokou mírou arogance je na současném Slovensku kvalifikačním předpokladem pro získání funkce.
Ale člověk by si měl uklidit před vlastním prahem, a když se podíváme, jaké figurky se rojí v naší zemičce, plny touhy dostat se ke korytům, tak mě smích docela přechází!
A ty figurky, co jsou u koryta dnes vám nevadí?
Zjevně není nejostřejší tužka v penále když mluví o feminismu jako o totalitní ideologii, když jeho nadřízeným je žena. 😆
Né tak úplně. Šimkovičová je nastrčená loutka, reálně to tam řídí plochozemec Machala.
Jaka by to byla ztrata pro CR, kdyby s odvolanim sefa pani ministrine zrusila celou instituci. Je mozne, ze Slovenske literarni centrum je kryti pro zcela jinou cinnost Slovenska na nasem uzemi
Důkaz, jinak se dopouštíte pomluvy cizího státu z nekalé činnosti.
To musí být "materiál", když to i na Martinu bylo moc
Murín je demagog.
Dobrý deň,
prosím o opravu v článku:
Peter Juščák je predsedom Asociácie spisovateľov Slovenska!
Gustáv Murín je členom Spolku slovenských spisovateľov.
Co musíš být zač když seš zátěž i pro někoho takovýho jako je Šimkovičová/Machala :D
V tomto případě šlo o pošpinění v České republice. Paní ministryně by velmi ráda udržovala dobré vztahy a ráda by se nechala pozvat na některou kulturní událost do ČR. Navíc se ten dědula hodil pro ukázání tvrdé ruky a případnou argumentaci že umíme "padni, komu padni".
ale víte, že s tím Havlem měl pravdu, že?
Neměl