Titulek: „Soud po úterním zásahu policie v Brně obvinil osm lidí, dva jsou ve vazbě.“ Zavádějící a chybné tvrzení.
Soud nikoho neobvinil. V rámci tr.řádu obvinění vznesla policie. Soudem uvalení vazby na policií obviněné, na základě návrhu SZ o vzetí obviněných do vazby, rovněž není obvinění soudem.
Titulek: "Policie po úterním zásahu v Brně obvinila osm lidí, dva jsou ve vazbě." Kde tam čtete, že někoho obvinil soud?
Klasika už 30let všude na úřach. Jen korupce, korupce, korupce všude ve státní správě. Bych tomu spíš říkal korupční správa než stání 😡😡😡
Korupce je vsude kde jde o penize a predevsim o penize z dotaci.Kdyby se prestaly nase spolecne penize touto formou rozdavat ubylo by podvodu....ubylo ne zmizelo uplne.
No, to zase Don Pablo bude mít fofr a nebude vědět, kam dříve skočit.
A co Efka Faltýnkové?
To je zase článek. Kdo to píše? Ani nějaký práva neznalý ňouma. "Soud po úterním zásahu policie v Brně obvinil osm lidí, dva jsou ve vazbě." Soud nikoho neobvinil, ten má jinou roli, role policie je někoho obvinit, státní zástupce dozoruje a podává obžalobu. Za tak krátký čas nemohla být obžaloba podána a to že je někdo ve vazbě ještě neznamená, že bude odsouzen.
Máte plné pravdu,ale zase,že by nebyl důvod pro trestní stíhání a vzetí do vazby,si nemyslím, protože k vzetí do vazby kromě důvodů vazby,musí být obhajitelné podnět a návrh obsahující závažné skutečnosti odůvodňující trestním stíhání
Chudáci z NCOZ už asi nemají do čeho píchnout, když řeší co řešila dřív okresní kriminálka. No, všichni ti plukovníci a spousta královsky placených vysokých důstojníků musí vykázal, že něco dělají...
no jo ale okresní kriminálku zrušili a udělali územní pracoviště.
To zase bude fičák aby se to ututlalo.Vždyť naši uředníci jsou neuplatní. Proto se státním zaměstnancum zvedají platy.
Opět Brno, doména našeho všehoschopného premiéra. Že by se stalo Brno mafiánské doupě?
Soud nikoho neobviňuje, autore. Soud má soudit. Obvinění vznáší státní zástupce a soud ho buďto přijme, nebo nepřijme.
ANO tam nebude namočené kdyby bylo tak by to bylo už v nadpisu článku
Klego, až je mi toho slovenskýho stbáckýho skunka líto, co za ťulpase a negramoty ho volí.
Jsem šel tuhle okolo a všiml jsem si, že od policie k magistrátu je úplně vyšlapaná cesta....😉