Kleptokrat nadbíhající fašistickému Rusku.
🤔
No, to nemusíme chodit až do Moldavska. Tahle zkorumpovaná a korumpující rakovina je silnou zbraní fašistického Ruska.
Zkrátka v téhle díře světa jsou zvyklí na korupci na všech stupních a za všechno
jinak to prý u nich nejde,pak to takhle vypadá,za pár šupů co dostanou od kohokoliv jsou schopni odhlasovat cokoliv a kohokoliv
Zkrátka východ jak vyšitý.
Z toho plyne, že Moldavsko by bylo pro EU přínosem.
Propagandiste a proletari všech zemí. Polibte mi..
Raději bude lepší si možná nejdřív zjistit co pojem proletář znamená.
Nakonec rozhodnou lidé. A jestli se nechají uplatit..Jejich volba..Je to jejich země a jejich rozhodnutí jak chtějí žít..
A jejich bor del na jaký jsou zvyklí.
Ta první fotka mluví za vše. Stará bolševikem zkažená generace.
Která má posilu oligarchie v USA.
Před lety jsem byl v Moldavsku. Nejdřív jsem si myslel, že je cílem turistů z Francie, Itálie, Německa, Řecka,... než jsem pochopil, že děcka pracující v cizině přijeli na prázdniny navštívit rodiče.
Moldavani, stejně jako Ukrajinci jsou vítaní dělníci v Západních zemích. To že by někdo investoval do pracovních míst v Moldavsku je výjimkou. Znovu podobnost s Ukrajinou. Až nyní jim pomůžeme vyrábět zbraně.
Měli tenkrát neskutečně levnou naftu a benzín. Sponzoring Ruska.
Sami Moldavané ním říkali: "To jste přijeli až z Evropy?". Sami se za Evropany moc nepovažovali.
Nebýt války Na Ukrajině a zavření ropovodů, bylo by hlasování proti EU dominantní.
Llžeš, nebyl jsi v Moldavsku, protože takto bys nemluvil.
V takových zemích už budou volby jen formalita. V Rumunsku si vyzkoušeli, že když dopadnou "špatně", prostě je soudy zruší. Jen doufám že si to Baxa netroufne u nás....
Proč asi vedou rusáci kampaň v Moldavsku za 200 milionů dolarů?
Vás ulovil tento, nebo jiný?:
Odkaz
Další strašení? By člověk neřekl, co všechno stačí bankrotující Rusko zvládnout...moderní zbrojení, ohrozit NATO, ovlivňování současnosti v několika evropských zemích (jak jsme se dnes dozvěděli od p.Rakušana už i u nás), Afriku a J.Ameriku nevyjímaje, rozvíjet Brics atd.
Evropo bij napoplach nebo budeš za chvíli součástí Ruské federace🤣
S jakou chutí to píšete. Jak to říkali komunisti čím hůř tím líp!
A dokážete připustit možnost že by Moldavané třeba do toho evropského ráje nechtěli z vlastní vůle? Nejsou všichni lidé na stejné vlně .
A co se jich zeptat? A proč rusáci utratili 200 milionů dolarů za ovlivňování nálad v Moldavsku?
A opět, jako na našich demonstracích podobného zaměření (vzdálení se Západu a svobody a přiblížení se zotročení Ruskem) je vidět v drtivé většině důchodce na titulní fotce.
Mladí chtějí lepší budoucnost, svou budoucnost, své životy, ale staří jim budou pořád říkat jako u nás, že mladí budou žít podle představ důchodců.
To je hnus velebnosti.