1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 11 dny

Hnutí má název "Blázni sobě".

Před 11 dny

Vrána k vráně sedá !

5
Před 11 dny

Orbán, Fico a Bureš jsou bývalí agenti tajných komunistických služeb! Poskoci Kremlu!! Do současné evropské politiky přináší pouze nevídanou sprostotu, buranství, východního bloku 🫡👎

Zpověď Bureše

"Tak a teď vám řeknu, proč se loni zdražovaly potraviny. Začalo to od hnojiv, které jsem zdražil zemědělcům tak, že moje Lovochemie měla růst zisku o šílených 1225%. Potraviny vám nezdražovaly markety, jak jsem původně říkal. Vše šlo do mého zisku. Třeba Vodňanská drůbež, která ovládá trh, měla loni zisk zvýšený o 160%. Začal jsem šířit lži o jedovatém ukrajinském obilí, protože mám plné sklady a nechci prodávat za současné poloviční ceny, ale za ty našponované z loňska. Levná konkurence mi nevyhovuje. Ovládám všechny velké pekárny, které dodávají pečivo do marketů. Na Slovensku mě je nenechali všechny ovládnout, tak jsem je začal skupovat potají. Teď mi tam za to dali pokutu přes půl miliardy korun. V ČR jsem 10 let ve vrcholné politice a předtím jsem politiku ovládal pomocí kmotrů a mám všude lidi, takže tady žádnou pokutu nedostanu. Chci být zase premiér, tak doufám, že mě budete volit, i když vás holím jak ovečky a Ižu vám do očí každý

den". Váš AB

9

Článek tady určitě nebude k vůli Orbánovi, že. Zase nenápadné ovládání voleb a voličů. Samozřejmě, že těch nerozhodných ( pro šťourali).

10
Před 11 dny

Stačí si přečíst větu "zda proběhnou volby poctivě a čestně", a je jasné, že začíná příprava na variantu, že by vyhrál Orbán. Tedy už se někdo ze strany špiček EU snaží svobodně a čestně o manipulaci. Ale rozhodně se nejedná o manipulaci voleb ze strany cizí mocnosti. Zde se jedná o záchranu právního státu a demokracie. Aristoklés a Sokrates se musí cítit zneuctěni.

10
Před 11 dny
Oldřich Kolář

V Rumunsku jste to projeli a projedete to i v Maďarsku.

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 11 dny

A lynč v české podobě pokračuje. Běda,jak si někdo dovolí kritizovat EU,jejich často chorobné a stupidní nápady tak je zle. Spojení s Babišem se hned nabízí !! Jak ubohé.

Ursula potřebuje hodné a kývající ovečky,že??

22
Před 11 dny
Jirka Kodaj

V tom se právě odlišují voliči opozice s ostatními. My nepotřebujeme ani Uršulu, ani Fialu, ale potřebujeme volný prostor na žití, na práci, na odpočinek, na zábavu

Vy ale potřebujete někoho, kdo vyslyší vaše touhy, a dokonce vám slíbí jejich splnění. Přitom ale lžou, jak rezaví mravenci, a vy se můžete ukývat, jak mají pravdu.

Zkuste si najít třeba tabulku výše "okradených" důchodů, a vsadím kecky, že většina (pracujících) voličů ANO, nemá ani to...proč asi.

10

Opět jen další skrytý útok na Babiše. Pokud Orbánův protikandidát vyhraje příští rok jarní volby, budou to volby "svobodné a čestné".

Pokud vyhraje, nedejbože Orbán, budou to volby zmanipulované a vznikne potřeba je demokraticky opakovat, jako v Rumunsku. To by bylo, aby si zvolili obyčejní lidé, koho chtějí ...

Když vyhraje u nás Babiš a v Maďarsku Orbán, je podle autorky článku jasné, že se budou kamarádit (teď nachytali liberální špioni našich demokratů emisary Orbána na pikniku u Babiše) a budou společně postupovat nejen v otázkách hlasování v EU. ... A to se přece nesmí!

Takže, dejte si pozor volit Babiše. Kdo volí Babiše, volí diktaturu proletariátu, totalitu, a je prokremelský troll! Tak bacha! LR

14
Před 11 dny
Ladislav Růžička

Jakékoliv volby, a výsledek, lze napadnout. Tedy v demokratickém systému. Orbán vládne už 15 let v kuse, a během té doby provedl několik změn ve volebním zákoně, k obrazu svému. Přesto se výsledky akceptují, i když je ruský vliv patrný. Ten se ale netýká voleb přímo, takže jej ve výsledcích napadnout nelze. Jinak tomu bylo v Rumunsku, kde bylo vměšování, a ovlivnění, prokázáno. Stejně, jako před léty na Ukrajině, prosazováním zjevně proruského Janukovyče.

Zkuste nahlížet víc nezaujatě...

7
Před 11 dny

Proč by nemohly mít státy unie svou samostatnou zahraniční politiku, pokud to status EU umožňuje? Tím víc naopak vynikne potřeba usilovat o federalizaci EU tak, aby měla právě jednu zahraniční politiku.

3
Před 11 dny

Tohle je arogantní, předpojatý blábol, ne seriózní analýza. Když někdo dopředu trousí, že „je otázka, jak čestné volby budou“, jen proto, že se mu nelíbí pravděpodobný výsledek, tak tím jen dokazuje, že mu o demokracii ve skutečnosti vůbec nejde. Zpochybňovat regulérnost voleb předtím, než proběhly, je absolutní dno.

To není žádná investigativa, to je ideologická nádivka zabalená do „hodnot“. Pokud vyhraje Fidesz, není to automaticky důkaz, že volby byly zmanipulované. Je to důkaz, že má pořád silnou podporu. A kdo s tím má problém, ať se místo fňukání konečně postaví voličům s něčím lepším než jen frází o „demontáži demokracie“.

Navíc: mluvit o absenci nezávislých institucí v zemi, kde stále existují opozice, nezávislá média a kde se pořádají volby, je účelové přehánění. Jestli má někdo důkazy o podvodech – sem s nimi. Jestli ne, tak ať mlčí a počká si na výsledek voleb jako každý normální demokrat.

Shrnuto: Takhle se ničí důvěra v demokratické procesy. Ne tím, že někdo vyhrává moc dlouho – ale tím, že se výsledek odmítá uznat, pokud se nehodí do krámu. To je nedůstojné, ubohé a nebezpečné.

18
Před 11 dny
Jaroslav Dittrich

A Když Fidesz budoucí volby prohraje, určitě výhru opozice zpochybňovat nebude, že?

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 11 dny

Špinavci jsou oba dva

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt