Bylo by velmi dobré připomenout, kdo Tünde Bartha, Burešova pravá ruka, která navíc řídila Úřad vlády, je. Ne většina, ale troufnu si říct, že žádná koblihe netuší, že ta osoba je bývalá osobní tajemnice a pravá ruka miliardáře Bakaly 🤣🤣🤣
Tak to jistě. A bude volit korespondenčně? Proboha, ještě napsat, že Orbán se pokusí ovlivnit naše volby a na oplátku mu potom Babiš slíbil ovlivnit volby v Maďarsku.
Jen si nejsem jistý, jestli se bude počítat i pohlednice z rybárny u Balatonu...
Orgán, Fico, Babiš, Trump a další klauni co Vám slíbí, že během 24 hod ukončí válku na Ukrajině a pod., by měli za své nesplněné sliby nést odpovědnost.
No já myslim, že je čas se s Maďarskem rozloučit.
Uvidíme jestli jim prodeje čabajek nahradí 4 mld. EUR dotací.
Aspoň Orbán trochu zhubne.
By mě zajímalo, kolik mld do EU posílají... četl jsem na Seznamu dokonce, že i z nás už bude jen donor EU do 2 let...hlavně na obživu těch eurovyžírků...
V některých zemích EU (víme o kterých je řeč) nastala situace, že čím lépe se lidé mají, tím více volí do svého čela podvraťáky a kriminálníky. Tak si na to vzpomeňme při podzimních volbách.
Seznam předvolební kampaň pro Fialu. Babiše pomlouvat a strašit.
Raději, kdy by se česká média chovala demokraticky.
A na tržně.
Žádný Čech by si na Slovensku nedovolil to co Slovák v Čechách, období klidu skončilo budou změny a pokud se nevzchopíme tak se za pár let může vrátit do školky ruština a budeme tam kde jsme byli.
Kdo nesouhlasí musí být rychle umlčen a pošpiněn, prohlášen za diktátora, prorusa a pomatence. Takto funguje demokracie v Evropském parlamentu.☝️
A konkrétně?
Pokud budou na podzim volby v České republice svobodné a čestné, tak je s vysokou pravděpodobností Fiala s Rakušanem prohrají.
A pak svoboda a morálka v Česku definitivně skončí.
O Orbánovi nic nevíte. Opoziční Péter Magyar mu nesahá ani po podešev. Je nastrčena neschopná figurka od Lajnové z EU.
Béreš, Bureš....