Tak to jistě. A bude volit korespondenčně? Proboha, ještě napsat, že Orbán se pokusí ovlivnit naše volby a na oplátku mu potom Babiš slíbil ovlivnit volby v Maďarsku.
Jen si nejsem jistý, jestli se bude počítat i pohlednice z rybárny u Balatonu...
Orgán, Fico, Babiš, Trump a další klauni co Vám slíbí, že během 24 hod ukončí válku na Ukrajině a pod., by měli za své nesplněné sliby nést odpovědnost.
No já myslim, že je čas se s Maďarskem rozloučit.
Uvidíme jestli jim prodeje čabajek nahradí 4 mld. EUR dotací.
Aspoň Orbán trochu zhubne.
By mě zajímalo, kolik mld do EU posílají... četl jsem na Seznamu dokonce, že i z nás už bude jen donor EU do 2 let...hlavně na obživu těch eurovyžírků...
V některých zemích EU (víme o kterých je řeč) nastala situace, že čím lépe se lidé mají, tím více volí do svého čela podvraťáky a kriminálníky. Tak si na to vzpomeňme při podzimních volbách.
Seznam předvolební kampaň pro Fialu. Babiše pomlouvat a strašit.
Raději, kdy by se česká média chovala demokraticky.
A na tržně.
Žádný Čech by si na Slovensku nedovolil to co Slovák v Čechách, období klidu skončilo budou změny a pokud se nevzchopíme tak se za pár let může vrátit do školky ruština a budeme tam kde jsme byli.
Kdo nesouhlasí musí být rychle umlčen a pošpiněn, prohlášen za diktátora, prorusa a pomatence. Takto funguje demokracie v Evropském parlamentu.☝️
A konkrétně?
Pokud budou na podzim volby v České republice svobodné a čestné, tak je s vysokou pravděpodobností Fiala s Rakušanem prohrají.
A pak svoboda a morálka v Česku definitivně skončí.
O Orbánovi nic nevíte. Opoziční Péter Magyar mu nesahá ani po podešev. Je nastrčena neschopná figurka od Lajnové z EU.
Béreš, Bureš....
Andy říkal, že je Maďarsko vzor 😄 😄 ten až si udělá PR průzkum, tak Orbána jako každýho jinýho hodí pro vlastní prospěch přes palubu