Jak to můžeš vědět, že volby prohraje ty dylino. To jenom dělají rozruch novináři jako ty. Strať se.
Maule, Maule, ty bys měl zajít k odborníkovi
Orbán a Fico. Nejlepší dva hrdí premiéři. Stydím se za soudruha Fialu.
Šmejdi jsou to. Prý hrdí... Odkdy je oportunismus, prolhanost a podrazáctví totéž co hrdost?
Orbán, Fico, Putin a k tomu náš Babiš to je opravdu vyhlídka do budoucnosti. Chce se mi plakat....
Z EU se stává diktàtorský spolek hájící zájmy několika vyvolených.
A co když je to obráceně , že těm vyvoleným EU šlápla na kuří oko , Fico Orbán Babiš , všechny klepla přez prsty a oni se cukaji aby neztratily tvář?
Sebrat, či nesebrat Maďarsku práva v EU? - pokud seberou s právy i povinnosti, tak bych se, být Orbánem, nebránil.
Nevěděl jsem, že i v Maďarsku mají fyjalovu drahotu. Vždyť nám Bureš neustále dává za vzor Orbána a Fica.
No, pamatuji si, že říci někomu "maďare" byla v podstatě nadávka. Asi to má nějaký logický základ.
To i občané ČR doufají že nastane zase prosperita ,tito řeší jen své kapsy a Ukrajinu
Ty, Josefe, a Vy žijete v nějaké krizi. Když se dívám kolem sebe, tak mi to nepříjde, že jsme v nějakém kolapsu. Babiš se vezl na tom, že ekonomika Evropy celkově rostla celkem příjemným tempem. Zkusme to bez emocí. Co konkrétně Babiš udělal pro růst ekonomiky. Podle mě nenajdeš nic. Jen ke konci rozházel peníze, s odůvodněním, že to způsobil Covid. Jenže následné šetření Nejvyššího kontrolního úřadu konstatovalo, že na Covid šlo tak 20%, zbytek zmizel někde mezi kamarády a rozjelo to tu obrovskou inflaci, kterou zdědil Fiala.
Tak mi řekněte, co konkrétního Babiš udělal pro prosperitu ČR. Já fakt o ničem nevím.
A už nás zase straší a přitom mají strach aby to Babiš nevyhrál. Fuj Fialový hnus
Babiš zůstane jako kůl v plotě, protože Fico i Orbán to projedou, Lidi už je nechtějí, jen Babišovci pořád věří pohádkám.
Spekulace "investigativního" novináře.