Problém s rozlišováním dezinformací a propagandy má soudkyně. Ostatně její rozhodování v této kauze hodně připomíná časy, o kterých si někdo naivně myslí, že jsou dávno za námi.
Musí respektovat právní názor Nejvyššího soudu ČR.
Lež a dezinformace nejsou jiným názorem, ale lži a dezinformací a tato rádoby učitelka byla po právu potrestána...
Já osobně bych uložil trest nepodmíněný...
Učitelka by měla být znovu souzena u soudu ve Štrasburku na náklady českého státu.
Rozsudkem by pak mělo být osvobození a následná deportace na Ukrajinu, kde se podle ní údajně nebombarduje....
Učitelka řekla svůj názor,možná ne zcela přesný nebo i chybný a za to ji vyhodí z práce?To je pomalu jak za komunistů!
To nebyl její názor,jen papouškovala ruSSáckou dezinformaci.
Ciroková, co by asi přišili někomu, kdo by se odvážil tvrdit, že v Gaze probíhá plánovaná likvidace obyvatel, žen a dětí, tedy genocída, a že tam již nestojí ani jedna budova.
Podmínku, spokojen?!
Krásná a jistě tuze chytrá paní !! Pracoval jsem v letech 90-92 v JZD Lety na Písecku v dílně , a při opravách v kravíně jsem vídal dojičky krav které byly podobné krasavice !!
V rozsudku je dále uvedeno že se musí paní učitelka povinně účastnit kurzu ideologické převýchovy....Ještě někdo pochybuje že se nám tu opakují padesátá léta akorát v jiném kabátu??
Lžeš, vědomě lžeš. Žádného ideologického převýchovneho kurzu se povinně účastnit nemá....
Kdyby je říkala svým známým, pravděpodobně by z toho žádný problém neměla. Řekla soudkyně — zajímalo by mě, jestli dodala něco jako že za to bude jen 10 let v lágru pro politické vězně nebo tak nějak. 🙂?
Soud uplatnil netralitu k prolhané straně.😬
Přímo dětem lhala a to ve škole. Nebezpečnej počin, za který dostala to co jí náleží. Každý další komentář je zbytečný.
Měla dostat postih v rámci odebrání osobního ohodnocení. Tři roky zákaz učit a podmínka k tomu jsou moc.