1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíci

Kurz mediální gramotnosti by podlé mého názoru měli absolvovat ti soudci, nedá se nic dělat je to po 30 letech opět zralé na změnu režimu.....

11
Před 2 měsíciUpraveno

Svědčí to o charakteru paní soudkyně kdyby ji opět osvobodila tak riskuje důtku nebo kázeňský postih, krácení platu nebo kárné řízení od nadřízených...

5
Před 2 měsíci
Zbyšek Zdobinský

Tu původní paní soudkyni, co paní Bednářovou osvobodila, převedli na Prahu 3 a místo ní tam nasadili nějakou holku, která byla jmenovaná soudkyní teprve v prosinci 2024. K soudu přišla už s vytištěným rozsudkem, evidentně byla "správně" názorově ukotvená.

8
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 2 měsíci

Za pravdu podmínku? To je nám ale panečku věc. To je taková nová totalita převlečená za demokracii.

21
Před 2 měsíci
Dagmar Soukalova

Jakou pravdu? Jinak jste v pořádku?

15
Před 2 měsíci

Babu hnusnou bolševickou nakopnout, až by se zastavila na Krasnoj ploščadi pod Kremlem a tam se jí jistě dostane sluchu.

3
Před 2 měsíci
Lubomír Hejzlar

Je vidět, že vám jde o slušnou a kultivovanou diskuzi, jak praví Seznam. Jsem rád, že zde jsou lidé, jako vy!

1
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Pedagog, obhajující a vyjadřující souhlas se zabíjením a vražděním lidských bytostí, bez ohledu na stáří a příslušnost je lidská zrůda.

3
Před 2 měsíci
Oldřich Horák

Vy jste tam byl, ze ty blouzniviny, co jste vypustil z vasich nevymachanych ust takto byly podany? Ani tehdy, jak se ta kampan rozjela, jsem necetl, ze nabádá k zabijeni a vrazdeni.

4
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Ve Stačilo se slézají švábi.

7
Před 2 měsíci
Pavel Skoupil

Že bys je skoupil?

Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Lež není názor. Advokát je schopen za peníze hlásat cokoliv.

3
Před 2 měsíci

Svoboda projevu je tady potlačována skoro jako za komunistů Já mám jiný názor než tato paní ale nechápu proč ji odsoudili.

5
Před 2 měsíci
Zbyněk Jirka

Přečti si článek třikrát a pomalu za sebou, snad se i ty pak dočteš, že Bednářovou nikdo nesoudí za její názory.

1
Před 2 měsíci

Já bych soudružku učitelku za odměnu za tak úžasné vyučování poslala do Kijeva a okolí, aby si to co vyučovala, náležitě užila. A návrat nežádoucí.

1
Před 2 měsíci
Milena Koubková

Česky se píše Kyjev. Brepto.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 měsíci

Fajn, takže když budu popírat zločiny v Etiopii, tak půjdu taky před soud ?

20
Před 2 měsíci
Pavel Novák

Pravděpodobně ano, ještě nějaký dotaz ? Paragraf 405 TZ, kdyby Vás to zajímalo.

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt