Kurz mediální gramotnosti by podlé mého názoru měli absolvovat ti soudci, nedá se nic dělat je to po 30 letech opět zralé na změnu režimu.....
Svědčí to o charakteru paní soudkyně kdyby ji opět osvobodila tak riskuje důtku nebo kázeňský postih, krácení platu nebo kárné řízení od nadřízených...
Tu původní paní soudkyni, co paní Bednářovou osvobodila, převedli na Prahu 3 a místo ní tam nasadili nějakou holku, která byla jmenovaná soudkyní teprve v prosinci 2024. K soudu přišla už s vytištěným rozsudkem, evidentně byla "správně" názorově ukotvená.
Za pravdu podmínku? To je nám ale panečku věc. To je taková nová totalita převlečená za demokracii.
Jakou pravdu? Jinak jste v pořádku?
Babu hnusnou bolševickou nakopnout, až by se zastavila na Krasnoj ploščadi pod Kremlem a tam se jí jistě dostane sluchu.
Je vidět, že vám jde o slušnou a kultivovanou diskuzi, jak praví Seznam. Jsem rád, že zde jsou lidé, jako vy!
Pedagog, obhajující a vyjadřující souhlas se zabíjením a vražděním lidských bytostí, bez ohledu na stáří a příslušnost je lidská zrůda.
Vy jste tam byl, ze ty blouzniviny, co jste vypustil z vasich nevymachanych ust takto byly podany? Ani tehdy, jak se ta kampan rozjela, jsem necetl, ze nabádá k zabijeni a vrazdeni.
Ve Stačilo se slézají švábi.
Že bys je skoupil?
Lež není názor. Advokát je schopen za peníze hlásat cokoliv.
Svoboda projevu je tady potlačována skoro jako za komunistů Já mám jiný názor než tato paní ale nechápu proč ji odsoudili.
Přečti si článek třikrát a pomalu za sebou, snad se i ty pak dočteš, že Bednářovou nikdo nesoudí za její názory.
Já bych soudružku učitelku za odměnu za tak úžasné vyučování poslala do Kijeva a okolí, aby si to co vyučovala, náležitě užila. A návrat nežádoucí.
Česky se píše Kyjev. Brepto.
Fajn, takže když budu popírat zločiny v Etiopii, tak půjdu taky před soud ?
Pravděpodobně ano, ještě nějaký dotaz ? Paragraf 405 TZ, kdyby Vás to zajímalo.