1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 2 měsíci

Máme úplně jinou svobodu projevu, jiné tresty pro určitou komunitu, jiné pracovní možnosti přijetí pro určité osoby ale říká se tomu demokracie podle Bruselu.

2
Před 2 měsíci

Základní otázkou je kde je pravda. Zda měly pravdu provládní média nebo pravdu měla paní učitelka?

9
Před 2 měsíci
Jiří Staněk

Kdo jsou podle tebe ta provládní média? A když už jsem u toho, kdo jsou to ta protivládní média?

Před 2 měsíci

Jo, jo, předlistopadové komunistické praktiky, pořád fungují, akorát že jsou zabaleny do "demokratického" hadru, jdu blít velebnosti !

5
Před 2 měsíci
Rudolf Kozák

Ne nadarmo mimo Ústavního soudu jsou právě na nejvyšším soudu nejvíce zastoupení bývalí komunističtí prokurátoři.

2
Před 2 měsíci

Dnešní totalita.

13
Před 2 měsíci
Petr Řepík

V Rusku tě zavřou na 15 let, když řekneš, že nechceš válku. To je totalita. Totalita není, když nesmíš podporovat válečné zločiny. I ty potřebuješ kurz mediální gramotnosti.

5
Před 2 měsíciUpraveno

Pani ucitelko, drzte se. Verim, ze historie Vam da plne sluchu a nakonec i za pravdu. Jen to asi bude, bohuzel, trvat...

8
Před 2 měsíci
Prokop Zábranský

Ale běž, ty breptale.

1
Před 2 měsíci

Kdo sleduje tento politický monstrproces, musí se z rozsudku a paní soudkyně pozvracet.

12
Před 2 měsíci
Jiri Mizera

Politický monstrproces? No, ty máš taky dost.

1
Před 2 měsíci

Fijalenko lítá do Kyjeva jako domů a nikdy jsem si nevšimla, že by na sobě měl nehořlavý oblek:-))

13
Před 2 měsíci

Já to poslouchal a nic co píšete tam nebylo, proto ji taky vždycky soud sprostil viny. A nemažte to, píšu to už po druhé.

6
Před 2 měsíci
Marek Sůva

Pravděpodobně si sedíš na uších.

Před 2 měsíci

Mnohem horší a nebezpečnější jsou kauzy vlády než názor jedné učitelky. Zde se mladá paní soudkyně a novináři velmi činili.

10
Před 2 měsíci

Bylo to v době kdy na ČT běžel živý záběr na náměstí v Kyjevě a nic se tam nedělo lidé chodili auta jezdily...

5
Před 2 měsíci
Lukas Kalous

A tak to není?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt