Máme úplně jinou svobodu projevu, jiné tresty pro určitou komunitu, jiné pracovní možnosti přijetí pro určité osoby ale říká se tomu demokracie podle Bruselu.
Základní otázkou je kde je pravda. Zda měly pravdu provládní média nebo pravdu měla paní učitelka?
Kdo jsou podle tebe ta provládní média? A když už jsem u toho, kdo jsou to ta protivládní média?
Jo, jo, předlistopadové komunistické praktiky, pořád fungují, akorát že jsou zabaleny do "demokratického" hadru, jdu blít velebnosti !
Ne nadarmo mimo Ústavního soudu jsou právě na nejvyšším soudu nejvíce zastoupení bývalí komunističtí prokurátoři.
Dnešní totalita.
V Rusku tě zavřou na 15 let, když řekneš, že nechceš válku. To je totalita. Totalita není, když nesmíš podporovat válečné zločiny. I ty potřebuješ kurz mediální gramotnosti.
Pani ucitelko, drzte se. Verim, ze historie Vam da plne sluchu a nakonec i za pravdu. Jen to asi bude, bohuzel, trvat...
Ale běž, ty breptale.
Kdo sleduje tento politický monstrproces, musí se z rozsudku a paní soudkyně pozvracet.
Politický monstrproces? No, ty máš taky dost.
Fijalenko lítá do Kyjeva jako domů a nikdy jsem si nevšimla, že by na sobě měl nehořlavý oblek:-))
Já to poslouchal a nic co píšete tam nebylo, proto ji taky vždycky soud sprostil viny. A nemažte to, píšu to už po druhé.
Pravděpodobně si sedíš na uších.
Mnohem horší a nebezpečnější jsou kauzy vlády než názor jedné učitelky. Zde se mladá paní soudkyně a novináři velmi činili.
Bylo to v době kdy na ČT běžel živý záběr na náměstí v Kyjevě a nic se tam nedělo lidé chodili auta jezdily...
A tak to není?