Víte proč nikdy nebude paní učitelka odsouzená ? Protože řekla pravdu,kterou se ale z našich médií nedozvíte.Stačí když si vezme k soudu naše noviny z roku 2014,které píšou o tom,co páchají Ukrajinci na rusky mluvících územích.A nakonec její výroky řekl i Trump,takže může být v pohodě..
Ona řekla pravdu? Kde v jejich dezinformacích vidíš tu pravdu?
Fascinuje mě jak to ovečky dokola opakují, že lež není názor. Když se ale přesně podíváte co řekla, tak tam není nic,co se dá jednoznačně jako lež dokázat. Některé věci jako třeba terorizování ruské části na východě Ukrajiny uznal již dokonce nezávislý soud. Masakr v Buči je též opředen několika nejasnostmi (to že to není na ČT nebo zde neznamená že nejsou). A to že v době kdy to řekla se v Kyjevě nebojovalo byla též pravda. Ano rusové tam občas poslali raketu nebo dron, ale cizí vojska v ulicích nebyla. No a jestli dětem řekla, že je potřeba si informace ověřit z více zdrojů,to je spíš na pochvalu..
Akorát, že žádný nezávislý soud nic takového neuznal, a o Buči nepochybuje vůbec nikdo (kromě rusů). A to, že jen tak nějaká raketa, která jen tak zabije pár civilistů není válka to myslíte vážně ?
Lhát se nemá, je to v pořádku.
No nevím zda by mne nadchlo že mé děti učí někdo kdo sám nechápe význam a relevantnost textu
Jen stručně, a krátce. Naši politici stávající vládní garnitury a spolu s ní i stávající justice, kteří se pořád ohánějí nějakými neupřesněnými principy nedefinované západních ideologie, liberální pseudodemokracie, se prostě po svém, vzhlídli v totalistických praktikách na počátku 70-tých let minulého století s tehdejším názvem, a příručky: " Poučení z krizového vývoje", což jsem bohužel i na vlastní kůži zažil a mám doposud v živé paměti.Ano,.je politovaní hodné, že se zase na lidech, za své osobní jiné názory, uplatňuje perzekuce, upíraní zaměstnání a pod. restrikce. Bohužel, je to smutné, že se to k nám opět potichounku připlížilo 35 let po revoluci a bohužel ty mladé porevoluční generace, to nezajímá, jaksi to nechápou, nebo nechtějí chápat!!! Zřejmě ten duch ideologie nějaké diktatury a systému totality v mysli některých soudobých politiků je pevně zakořeněn, přežívá a je v podvědomí zakotven!!!
Bába se dopustila trestného činu, tak byla odměna. V dnešní době je velice moderní, ohánět se svobodou slova, která je za hranicí trestného činu.
Paní Bednářová mluvila za naší zdravou většinu. Děti většinou slyší od svých rodičů pravdu, takže její odsouzení se mýjí účinkem a vůbec nezáleží na těch jednotlivcích ve třídě, kterých rodiče pracují pro současný totalitní režim. Jeffrey Sachs v europarlamentu jednoznačně pojmenoval viníky za vyprovokování Ruské velmoci k agresi. Vyjmenoval, kdo stojí za pučem na Majdanu a kdo to celé zaplatil. A že tam právě Gruzínská jednotka v utajení z hotelu střílela do lidí hlava nehlava. Rozkaz zněl -aspoň sto lidí. Takhle se dělá americká politika. Nulandová přiznala i sumu, kterou ten puč Spojené státy stálo. A to nehovoříme o represích na Ruské populaci z postsovětského uspořádání. Fuj, tolik lží musí naše děti poslouchat, něž se vše po desetiletích opět dostane ven. Jenže tady už pracuje AI , který ovlivní zásadně fakta.
No vidíš, ta učitelka vyprovokovala žáky..
Pročítám diskuzi a říkám si, jestli ti co se učitelky zastávají ten článek četli. Vesměs totiž tvrdí, že byla odsouzena za to co říkala. Přitom se nic takového v článku není. Navíc se tam jasně píše, že za její názor souzena není a že kdyby to říkala jinde, nikdo by ji nesoudil. Ale ono to vypadá, že sem někdo tradičně zastánce učitelky poslal (možná z Facebooku), aby ji tady bránili. Ale je to jen můj pocit.
Dokud tady budou takové soudy jako jsou tak se tomu rozsudku není ani čemu divit.
Jo, jen podmínka za zneužívání dětí je opravdu málo.
Ano, soud se bude opakovat tak dlouho, dokud nebude rozsudek v souladu s vládní propagandou, bude to i v případě Babiše, Okamury a podobných. Stejně jako rušil soud v Rumunsku tak dlouho, dokud nevyhrál správný kandidát.
Prijde mi, ze mame mozna jeste komunismem uplne rozostrena meritka, co je svoboda slova a co uz nebezpeci, pred kterym je treba chranit. Ucitelka vyklada na hodinach detem uplne blaboly a ruskou propagandu, prokazatelne lzivou, a tady ji budou hromady lidi obhajovat a povazovat snad za bojovnika za svobodu. Ne, byla to zenska, ktera u deti nemela co delat. Je dobre, ze stat zasahl. Chce se nekdo mermomoci krmit blbostma a ruskou propagandou? Ma mraky zdroju, kde se tim muze klidne udavit. Normalne svobodne dostupnych. Na dva tri kliky. Tak dostupnych, ze ji najdou i lidi, co umi sotva cist. Jsme jeden z nejsvobodnejsich statu na svete.