1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi

Nedělejte se Staníci. Vy s nikým fér také nehrajete.

107
Před 3 měsíci
Stanislava Kratochvílová

na férovku si to v minulých volbách rozdali s piráty .Takového přítele bych opravdu chtěl

62
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

STAN se tváří jako seriózní slušňáci a přitom je to největší nebezpečí pro ČR, ať už jako Rakušanova sólovka - podpis Migračního paktu, v podobě plánovaného přijetí EURA a hlavně plánovaného zrušení zbytku národní suverenity souhlasem se zušením práva veta. Vedle toho je Dozimetr neškodné kočkování. A kdo ví, jestli info o Bitcoinech do Denníku N nepřišly od STANu 🙁

Podrazili Piráty u voleb kroužkováním, kopl si do Fial v hokejové šatně a teď jim mydlí schody kvůli daru z darknetu.

67
Před 3 měsíci
Věra Procházková

Dukovany, stavební zákon a teď Stanjura požadoval nulou daň z výnosů bitcoinu ??? Takže živnostníkům jsi zdražil daně např paušální o 37 procent a miliardářům je odpouští . Okamžitě ven s vlády , že se nestydíš

30
Před 3 měsíci

Takže tam chtějí nechat zametače ze STAN, co tam tern náměstek vlastně dělal , když o ničem neví?a ta kauza se táhne a připravovala 2 roky....než to došlo k dnešku, co tam 2 roky dělal, jen chrochtal u koryta?

79
Před 3 měsíci
Jana Skalková

Co dělají političtí náměstci? No chrochtají u koryta,proto tam jsou.

58
Před 3 měsíci

Kde to žijeme? Premiér nic neví, ministři nic neví, náměstci nic neví. Jak vypadá zasedání vlády? O ničem se neinformují? Co dělá policie, co dělá slavná BIS? To nám vládnou amatéři nebo gauneři?

77
Před 3 měsíci
Josef Grosskopf

Ptáte se co dělá BIS ? Píše jak nám hrozí nebezpečí z Ruska a Číny a KLDR. Stále opisují stejné zprávy . Koudelka je spokojenej kdo byl takto každý rok povíšen jen on . I ten Koudelka z Jáchyma byl lepší frajer než tento .Než byl povíšen tak se pořád ukazoval v tv a ted je skován. Všechno co nám řeknou je vždy po akci .

14
Před 3 měsíci

Informace se budou sbírat přinejmenším do voleb.

Před 3 měsíci

S Decroi to budou dobří zametači. Šaškárna.

Před 3 měsíci

No bodejť! Dobrý každý den, aneb jak to vypadá, když na rohu ulice lump o morálce káže!

58
Před 3 měsíci
Eliska Sebkova

Co dělali a dělají ty jejich pojistky demokracie?

Trestat po právu se nebude?

Stačí utéct z politiky a jsem čistý? To je pak byznys snů. Ještě mu vyplaťte odstupné a odškodné!!!

25
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Náměstku, Kypr, dozimetr.... stačí tohle ohledně toho vašeho fer? Váš guru celou dobu nás krmí pohádkou o telefonu hračce a tají firmy z kypru co vás sponzoruji. Tak mlč.

19
Před 3 měsíci

Se mi zdá výlupci ze STAN,že začínate šilhat po volbách po koalici s Babišem.

31
Před 3 měsíci
Josef Procházka

Taky mám takový pocit ,i když se zaklínají, že ne.

5
Před 3 měsíci

Jste jedná banda podvodníků s lhářů teď jsem slyšel Jurečku jak nedovolí nikomu kromě něj vládnout a opět moralizuje co tam ještě dělá? On bude moralizovat když se valorizovali důchody on si přisvojoval zásluhy když připravil duch.reformu tak to spočítal jako školák samou chybu ale nejhorší bylo střelba na univerzitě a tenhle moratol se byl podívat a vrátil se na oslavu kde chlastali d rána a tenhle člověk vykládá nějakej bludy?dávno měl být vyhnán To je Jurečka přezdívaný traktorista když se byl na traktoru podívat na zničené vesnice po tornádu ale křížem slámu tam nepřeložil a být v jeho kůži, zalezl bych někam aby mě slušní lidé neviděli

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt