1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Jste jedná banda podvodníků s lhářů teď jsem slyšel Jurečku jak nedovolí nikomu kromě něj vládnout a opět moralizuje co tam ještě dělá? On bude moralizovat když se valorizovali důchody on si přisvojoval zásluhy když připravil duch.reformu tak to spočítal jako školák samou chybu ale nejhorší bylo střelba na univerzitě a tenhle moratol se byl podívat a vrátil se na oslavu kde chlastali d rána a tenhle člověk vykládá nějakej bludy?dávno měl být vyhnán To je Jurečka přezdívaný traktorista když se byl na traktoru podívat na zničené vesnice po tornádu ale křížem slámu tam nepřeložil a být v jeho kůži, zalezl bych někam aby mě slušní lidé neviděli

13
Před 1 měsícem

On je tam jako politický náměstek, aby se díval ministrovi pod ruky a o ničem nevěděl? To je tedy ostuda pro stan, že tam dali slepého.

55
Před 1 měsícem
Josef Marek

Politický nic dělat nemusí,je přece politický,ne na práci.

22
Před 1 měsícem

To znamená že také chtějí svůj podíl:třeba desetník či čtvrťák by stačil a pro Vítečka jednotku či dvě??bude to stačit??Věřte nevěřte co se tu děje ale věřit se jim nedá ani píd jejich zločinné nenažerské povaze.

Před 1 měsícem

Toto z nich leze. Už jsme v prosinci. Nakonec se dojde na dva roky, o kterých už se mluví, ale všichni budou tvrdit, že o tom nic neví. Někteří (brzy to bude u všech politiků ODS) že se o tom dověděli až když bylo hotovo! To je dobrá sebranka! A koaličníci? Ti za dva roky neslyšeli ani slovo, že? A co takhle? Jakou hodnotu měli ty bitcoiny v průběhu dvou let, respektive na začátku, kdy měly být poprvé nabídnuty? Práskaný Rakušan si chvíli počká (také o ničem nevěděl) aby ve volbách vykradl koalici Spolu. Nakonec to mu jde dobře!

10
Před 1 měsícemUpraveno

....to je SLOVO - buď my čestní ze STAN , nebo ODS !!

.....STAN - holt začíná vystrkovat růžky !!

16
Před 1 měsícem
Alexandr Řehořek

....já tedy zástupcům STANU nevěřím, ani slovo - a STAN

zase nevěří ODS !!

....bude v tom pěkný - GULÁŠ !!

....bude to takové - " I ty BRUTTE "...??

11
Před 1 měsícem

Jen očekávaná komedie pro část voličů, která má krátkou paměť a nižší IQ. Vy jste nikdy o odchodu z vlády neuvažovali, náměstku.

41
Před 1 měsícem

Vážený pane, koho znám ten vás ve vládě nechce! Stačí to takhle nebo to chcete polopaticky? Běžte už konečně tam kde slunce nesvítí!

19
Před 1 měsícemUpraveno

stejně je to tak strašně vtipný, prostě když by fakt existovali nějaký státní btc, existuje adresa odkud a kam jsou poslaný, tohle by stačilo dát lidem a hotovo, vše je transparentní, nestalo se to, klasika, když by ty články v ruzných novinkách měli k něčemu být tak se ptají na jedinou věc a to je a adresa btc kam si to stát, blažek, mvčr nebo kdo nechali poslat nebo id transakcí, nic jiného není zajímavé

to je celá podstata btc, že tyhle hry co dělaj nikdy nemůžou vzniknout ... a pokud vzniknout, tak je to jen proto, že někdo neposkl jednu z těchto dvou jednoznačně identifikujících věcí a jedinej důvod proč tohle někdo neposkytne je, že prostě nechce být věrejně transparentní

4
Před 1 měsícemUpraveno

Ten náměstek si dost protiřečí, dělal tam náměstka a nic nevěděl? A chce tam zůstat aby vše věděl? Tak já vám nevím buďto se nezajímal nebo se nemēl o nic zajímat.

Dle slov ODS se to chystalo 2 roky.

13
Před 1 měsícem

Nikdo nic nevěděl, nikdo nic neví. Já ne, to on. A jestli nebudete hrát fér, dostanete žlutou kartu...ale stan budovat jinde v kempu nebudem...

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt