Nedělejte se Staníci. Vy s nikým fér také nehrajete.
na férovku si to v minulých volbách rozdali s piráty .Takového přítele bych opravdu chtěl
STAN se tváří jako seriózní slušňáci a přitom je to největší nebezpečí pro ČR, ať už jako Rakušanova sólovka - podpis Migračního paktu, v podobě plánovaného přijetí EURA a hlavně plánovaného zrušení zbytku národní suverenity souhlasem se zušením práva veta. Vedle toho je Dozimetr neškodné kočkování. A kdo ví, jestli info o Bitcoinech do Denníku N nepřišly od STANu 🙁
Podrazili Piráty u voleb kroužkováním, kopl si do Fial v hokejové šatně a teď jim mydlí schody kvůli daru z darknetu.
Dukovany, stavební zákon a teď Stanjura požadoval nulou daň z výnosů bitcoinu ??? Takže živnostníkům jsi zdražil daně např paušální o 37 procent a miliardářům je odpouští . Okamžitě ven s vlády , že se nestydíš
Takže tam chtějí nechat zametače ze STAN, co tam tern náměstek vlastně dělal , když o ničem neví?a ta kauza se táhne a připravovala 2 roky....než to došlo k dnešku, co tam 2 roky dělal, jen chrochtal u koryta?
Co dělají političtí náměstci? No chrochtají u koryta,proto tam jsou.
-"NEVOLITELNÍ!!!"
Dobře jste to napsal, to jsou ve vládě podraží co.
Kde to žijeme? Premiér nic neví, ministři nic neví, náměstci nic neví. Jak vypadá zasedání vlády? O ničem se neinformují? Co dělá policie, co dělá slavná BIS? To nám vládnou amatéři nebo gauneři?
Ptáte se co dělá BIS ? Píše jak nám hrozí nebezpečí z Ruska a Číny a KLDR. Stále opisují stejné zprávy . Koudelka je spokojenej kdo byl takto každý rok povíšen jen on . I ten Koudelka z Jáchyma byl lepší frajer než tento .Než byl povíšen tak se pořád ukazoval v tv a ted je skován. Všechno co nám řeknou je vždy po akci .
Informace se budou sbírat přinejmenším do voleb.
S Decroi to budou dobří zametači. Šaškárna.
No bodejť! Dobrý každý den, aneb jak to vypadá, když na rohu ulice lump o morálce káže!
Co dělali a dělají ty jejich pojistky demokracie?
Trestat po právu se nebude?
Stačí utéct z politiky a jsem čistý? To je pak byznys snů. Ještě mu vyplaťte odstupné a odškodné!!!
Náměstku, Kypr, dozimetr.... stačí tohle ohledně toho vašeho fer? Váš guru celou dobu nás krmí pohádkou o telefonu hračce a tají firmy z kypru co vás sponzoruji. Tak mlč.
Se mi zdá výlupci ze STAN,že začínate šilhat po volbách po koalici s Babišem.
Taky mám takový pocit ,i když se zaklínají, že ne.