1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Pane Hašku tak se hraje opravdový fotbal.Po zapase jste si připadal jako školák kterého chytil školník jak krade školní třešně.

1
Před 1 měsícemUpraveno

fotbal je sport, který u nás dostává největší podporu ze všech sportů a má výstupy, jak kdyby nedostával žádnou. Totální dno světové úrovně. Tohle bych totálně zaříznul.

1
Před 1 měsícem

Trapný pohyb - trapná práce s míčem.....Většího ponížení českého fotbalu se snad již nedočkáme...Důvodů je víc a jejich rozbor by byl na delší povídání....

2
Před 1 měsícem

V tuzemsku se nic nedá vychovat ,tady jsou důležité kerky,auta,peníze apod a ne hráči co něco pořádně umí a to nemluvíme o trenerech

2
Před 1 měsícem

A Krejčí se tak dojemně po každém fíku divil, jak je to vůbec možné...Proč vůbec hrají kvalifikaci MS, když nemají ani na průměr Evropy.Ale chorvatští "fotříci" oko potěšili.

2
Před 1 měsícem

Otázka zní, kdo by se chtěl na tuhle sestavu koukat na mistrovství světa. Jak dostávají pětigólové příděly od každého. Já tedy ne.

2
Před 1 měsícem

S tímhle je baráž rovněž kosmicky vzdálená. Na prvních 12 týmů Evropy jednoduše nemáme. Plácáme se někde mezi Balkánem a Islandem a to je k postupu na MS zatraceně málo.

2
Před 1 měsícem

Český fotbal byl vždy založen na konstruktivním záložníkovi , žádného takového jsem na trávníku neviděl.

12
Před 1 měsícem

Češi prostě nemají fotbal v genech. Chybí hravost, chybí zarputilost, chybí bojovnost. Jednou za asi 30 let se sejde parta, ale to je pouze výjimka potvrzující pravidlo.

1
Před 1 měsícem

Repre je jen odraz klubového fotbalu. Tak co se kdo diví? A mě se to třeba libilo. Chorvati hráli pěkně v suchém triku, neměli soupeře to se to pak hraje!

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt