Pane Hašku tak se hraje opravdový fotbal.Po zapase jste si připadal jako školák kterého chytil školník jak krade školní třešně.
fotbal je sport, který u nás dostává největší podporu ze všech sportů a má výstupy, jak kdyby nedostával žádnou. Totální dno světové úrovně. Tohle bych totálně zaříznul.
Trapný pohyb - trapná práce s míčem.....Většího ponížení českého fotbalu se snad již nedočkáme...Důvodů je víc a jejich rozbor by byl na delší povídání....
V tuzemsku se nic nedá vychovat ,tady jsou důležité kerky,auta,peníze apod a ne hráči co něco pořádně umí a to nemluvíme o trenerech
A Krejčí se tak dojemně po každém fíku divil, jak je to vůbec možné...Proč vůbec hrají kvalifikaci MS, když nemají ani na průměr Evropy.Ale chorvatští "fotříci" oko potěšili.
Otázka zní, kdo by se chtěl na tuhle sestavu koukat na mistrovství světa. Jak dostávají pětigólové příděly od každého. Já tedy ne.
S tímhle je baráž rovněž kosmicky vzdálená. Na prvních 12 týmů Evropy jednoduše nemáme. Plácáme se někde mezi Balkánem a Islandem a to je k postupu na MS zatraceně málo.
Český fotbal byl vždy založen na konstruktivním záložníkovi , žádného takového jsem na trávníku neviděl.
Češi prostě nemají fotbal v genech. Chybí hravost, chybí zarputilost, chybí bojovnost. Jednou za asi 30 let se sejde parta, ale to je pouze výjimka potvrzující pravidlo.
Repre je jen odraz klubového fotbalu. Tak co se kdo diví? A mě se to třeba libilo. Chorvati hráli pěkně v suchém triku, neměli soupeře to se to pak hraje!