1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Byl jsem fanatik do repre,ale to ještě ze éry Nedvěda a spol.Momentálně jsem zděšen předvedenou hrou a stylem naší tzv.repre.Nesleduji a už ani nebudu sledovat Sadílky a spol🤮

Před 1 měsícem

Byl jsem svědkem, kdy při zápase přípravek dal jeden trenér druhému hlavičku, takže příklady "kvality techniky" již od ranného věku.

Před 1 měsícem

Ono se jinak hraje v klubech jinak za repre? Poborský to řekl jasně a jeho generace u nás hned tak nevyroste. Jeden silnější tým a je vymalováno.

2
Před 1 měsícem

Nezdálo se ani, že by trenér vybral správnou sestavu. Například Schick nevybojoval ani jeden balon a dal jednu přihrávku za celý zápas. Celý zápas jen laxně pobíhal.

1
Před 1 měsícem

Být těmi čutálisty, tak se MS vyhnu, stačí ostuda od ODS, neště ve sportu, to už je moc. Prostě na to nemají, tak ať se tam necpou.

12
Před 1 měsícem

...na MS nemáme co dělat, doufám že nepostoupí, taková ostuda🤦‍♀️vždyť jsme jim ani nepřekáželi! Ivánku to byl smutný pohled na naše "nejlepší" fotbalisty.😥

2
Před 1 měsícem

Hašek tam nemá co dělat, tak slabého trenéra jsme neměli dlouho.

8
Před 1 měsícem
Zdenek Konečný

Tak on je ten problém mnohonásobně hlubší, ale že Hašek není dobrý trenér je nabíledni..

6
Před 1 měsícem

Podle titulku: Chorvaté jsou jinde. Ne to češi jsou úplně jinde. Tým který porazí Faerské ostrovy jentaktak 2:1 si nezaslouží přívlastek ani podprůměrný....

Před 1 měsícem

Chlapci už se viděli na dovolených a hlavně se nechtěli zranit.

3
Před 1 měsícem
Michal Ptáček

Pravda, to je trochu omlouvá.

3
Před 1 měsícem

Slušný nářez! To nejsou rybáři z ostrova!Co by asi tak na MS dělali.Podávali Chorvatům míče!Na to mají ale to je vše!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt