Byl jsem fanatik do repre,ale to ještě ze éry Nedvěda a spol.Momentálně jsem zděšen předvedenou hrou a stylem naší tzv.repre.Nesleduji a už ani nebudu sledovat Sadílky a spol🤮
Byl jsem svědkem, kdy při zápase přípravek dal jeden trenér druhému hlavičku, takže příklady "kvality techniky" již od ranného věku.
Ono se jinak hraje v klubech jinak za repre? Poborský to řekl jasně a jeho generace u nás hned tak nevyroste. Jeden silnější tým a je vymalováno.
Nezdálo se ani, že by trenér vybral správnou sestavu. Například Schick nevybojoval ani jeden balon a dal jednu přihrávku za celý zápas. Celý zápas jen laxně pobíhal.
Být těmi čutálisty, tak se MS vyhnu, stačí ostuda od ODS, neště ve sportu, to už je moc. Prostě na to nemají, tak ať se tam necpou.
...na MS nemáme co dělat, doufám že nepostoupí, taková ostuda🤦♀️vždyť jsme jim ani nepřekáželi! Ivánku to byl smutný pohled na naše "nejlepší" fotbalisty.😥
Hašek tam nemá co dělat, tak slabého trenéra jsme neměli dlouho.
Tak on je ten problém mnohonásobně hlubší, ale že Hašek není dobrý trenér je nabíledni..
Podle titulku: Chorvaté jsou jinde. Ne to češi jsou úplně jinde. Tým který porazí Faerské ostrovy jentaktak 2:1 si nezaslouží přívlastek ani podprůměrný....
Chlapci už se viděli na dovolených a hlavně se nechtěli zranit.
Pravda, to je trochu omlouvá.
Slušný nářez! To nejsou rybáři z ostrova!Co by asi tak na MS dělali.Podávali Chorvatům míče!Na to mají ale to je vše!