Nemáme lidi, kteří rozumí fotbalu, máme pouze bafuňáře. Neumíme vychovat komplexní hráče, individuálně zdatné a technicky vybavené. Naše liga je slaboučký odvar fotbalu. K nároďáku od dob Karla Brücknera neumíme vybrat trenéra.
Ale není divu, jaký pán, takový krám. Počínaje politikou konče fotbalem. Je to vše o morálce a v té je u nás zakopaný pes. Žádná tu není. Pouze a jenom morální bída.
Napsal jsem skoro to samé...😄😄
Celkem dobre popsane, kazdopadne v dobe pred VARove by penaltove situace byly posouzeny jinak, pravdepodobne obracene ( Chorvat by dostal zlutou za simulovani a ruka by byla nastrelena) a brankovy vyvoj zapasu by mel zrejme take jiny vyvoj. A zapas by mel potom jiny naboj. VAR casto rozbiji fotbal jako hru. To nic nemeni na tom, ze ceskemu tymu chybi genialita myslenky a prihravky Modrice, lehkonoha prace s balonem u vetsiny hracu Chorvatska a nas fotbal je upracovany. Cesky fotbal neni moc hra, ale vice drina, nez hra.
Spíše se podívám, jak budeme hrát na EURU 21 na Slovensku...
Vážení, priznejme si to... Naši fotbalisté stojí za velký kulový... Bez urážky, jsou to poletování namistrovani nazdarci... V ČR možná rádoby hvězdy, ale nesmyslně předplacený... Příklad Hložek... Ještě jako 20ti letý ve Spartě vynášen do nebes, jaký je to talent, který tu desetiletí nebyl... Přestup do bundesligy a velký střet s realitou... Takových talentů tam dvanáct do tuctu... Od našich obránců jsem neviděl za celý zápas přihrávku dopředu...
Za mě v pohodě. Sice se kluci nepodívají ven a nevydělají si nějaký love navíc, zato budou mít víc času na svoje kadeřníky, tatéry a sociální sítě, můžou si zajet na dovču anebo aspoň do Kozičky. A to taky není špatný,
Ještě by si mohli "zakřepčit"na letišti a zazpívat si "že Radek Drulák je..."ale to už je jiná parta ...
„Bojovali jsme maximálně,“ zdůraznil Souček, že přístup týmu byl příkladný.
Tak jestli tohle bylo maximum a dostali 5:1, nechci vidět co budou dělat na MS když dostanou do skupiny Argentinu nebo někoho podobného 😏
Co by dělali na MS? Zbytečně vyhozené peníze. Není lepší postavit nebo vylepšit pár hřišť pro prcky?
Nevím jestli byl svlečen český fotbal, ale trenér Hašek jistě. Že neumí namotivovat a takticky připravit hráče je o něm už léta známé. A přesně o tomhle to bylo. Zajímalo by mě, co či kdo zoufalého Haška v repre trenérské židli drží.
Švejk dobře zapadá do FAČR....
Hašek jako trenér nikdy nic kloudného nevypotil a jeho nominace na trenéra národního týmu byl fatální omyl . Při vědomí kvalit soupeře je logické hrát ze zajištěné obrany a podle toho udělat sestavu . Schick je výborný útočník ale když se jeho tým nedostane na polovinu soupeře tak měl být asi nominován jiný bombarďák . A to co a jak hrají naši čutálisti zase rozhoduje trenér . A včera to zase nebylo ke koukání . Je to nesmazatelná ostuda ., která jde v první řadě za trenérem a až potom za hráči .
Češi hrajou fotbal ?
Já viděl jen čutanou.
Proti Faerským ostrovům a Gibraltaru se to hraje. Chorvatsko to je jiná liga. Naši joudové všude pozdě.
Řečeno slovy Pepika Hnátka - „Tak si to zopakujeme. Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci, a proto taky hrajete vokres. A taky nejste žádný baletky - a já vás chci vidět jezdit po p...! Ale třeba na to přece jen máte, tak makejte, kousněte se, hecněte se a postupte letos do kraje! Jenom mi neříkejte, ať tu nedělám negativní atmosféru, protože tu já dělám celej život. Spíš mi řekněte, jestli je tu mezi vámi někdo, kdo mě snad nechce za trenéra…“