"Rozdíl v technice a kvalitě je, ale přesto se dá i s tímto týmem hrát.“ Pane Hašku, dá. Ale hodně blbě. A už vůbec ne s vaším koučinkem. A taky proč? Na MS naši reprezentanti nepatří.
Ale smlouva jede, prachy chodí, a že jako trenér nic neumím, kromě nominace oblíbenců a žádostí o zvýšení prémií pro tým, to mě nebolí, vždyt' je to jen národ'ák, tak o co jde?
Fotbalisté nečtěte komentáře. Zpravidla je píšou lůzři, kteří stěží překročí míč a prostě se jen potřebují vyblejt. Když to není fyjala, babišák nebo ukrouši, tak vezmou za vděk i fotbalu, hokej už holt skončil.
Taktika zaparkovaný autobus mě nebaví. To byl hnus, důchodci to našim nandali. Po prdelí a žrát trávu za výsledek vypadá jinak. Motivátor Hašek tam nemá co dělat.
To nebyl ani autobus, to bylo pár skůtrů rozházených jednotlivě po hřišti. Takové chyby se nedělají ani v okresním přeboru...
Mám docela škodolibou radost z těchto komentů. Protože já,stará baba to tvrdím už moře let.A teď,potvrzeno. Největší hrůza je tam ten Krejčí. Ale jen tak dál!
Místo těch keců před zápasem a po něm si nalejte čistého vína, tedy spíše čisté vody. Tím nemyslím jen ty okolo hřiště, ale hlavně vyšší patra fotbalové politiky u nás.
Fotbal se hraje dopředu a s míčem se běhá. Alibismus pěších nahrávek do stran a vzad nikdy výhru nepřinesl 😥
Jako musím přiznat, že si ani nevzpomenu kdy jsem naposledy vydržel u televize celý zápas. A Chorvati to včera dokázali. Parádní podívaná (z jejich strany samozřejmě) 👏
Já myslím, že snaha byla.
Jak mi říkal šéf: Za snahu tě neplatím!
Konečně pořádný soupeř a Češi se předvedli. Porazí je skoro veteráni.
Vzrušovat se neschopností předražených primadon nestojí za tolik pozornosti. K čemu nám jsou? Ať se třeba v šatně pomlátí kabelka má. 😂🤡😂