1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Jesltiže se stane gen. ředitelkou Šmuclerová, tak zřejmě ČT odhlásí, protože bude víc lživá jak nyní.i

Před 1 měsícem
Josef Matoušek

Nevěřím nikomu z těch všech 20 kandidátů, takže je mi to šumák. Nikdo z nich není nezávislý a takový, že bych mu na první dobrou byl ochotný důvěřovat. Karas se zdál být sympatický vtipný ještě v roli moderátora, ale pak se zpolitizoval a zprovládnil, tím u mě skončil. Nicméně on a Ponikelský jsou z těchto pěti největší favoriti, protože Karas už řediteloval v Ostravě a Ponikelský je z ČT Sport a nelze si nevšimnout, jak tam nahoru úplně na vrchol v posledních měsících a letech šplhá po funkcích Dusík a asi se tam chystá definitivní výměna Dusík za Ponikelského.

2
Před 1 měsícem

Ať si vyberou koho chtějí. ČT nesleduji akorát každý měsíc platím výpalné a toto výpalné se bude pomalinku a jistě zvyšovat. A stejně s tím nic neuděláme, jelikož politici si rozhodnou vše podle sebe. To samé volba ředitele. No nic jdu si zapnout svůj Netflix, který platím, protože ho sleduji. To samé sportovní kanály.

Před 1 měsícem

Libuše Šmuclerová - „Slyšela jsem jen první část odpovědi dotyčného, který odpovídal našemu reportérovi, ale musíme vám všem u obrazovek říct, že ne všichni pracovníci, kteří vysíláme, se s tímto stanoviskem ztotožňujeme,“ Fakt ne.

Miroslav Karas - zpravodaj v rusku chce smerovat k narodni hrdost? Nejlip s Xaverem Veselym a Kanimurou? Diky, ale ne.

Milan Fridrich - asi nejlepsi volba.

Hynek Chudárek - lekla ryba

Jiří Ponikelský - zalozni varianta, ale nema moc sanci.

Před 1 měsícem
Pavel Matoušek

Panu Karasovi to působení v RF opravdu nesvědčí. Nepůsobí zdravě.

Před 1 měsícem

To zas bude večer v bedně reportáž, že arogant Železnej řve a školí PČR, že ho buzerujou a šikanujou...když špatně zaparkuje !!! 🙂)))))

8
Před 1 měsícem

Televize v jejíž radě sedí současná individua s LX Veselým v čele nikdy nemůže být veřejnoprávní, tedy nezávislá. S tím ani nový ředitel nic neudělá, zvláště když všichni kandidáti pocházejí ze současného, tak či onak zdegenerovaného mediálního prostoru. V němž je prioritou všemožně oblbovat dav v prospěch těch, co jim to moc a prachy nese.

Před 1 měsícem
Pavel Maleček

Pan Veselý tam má naprosto miniaturní vliv, víceméně nulový, pokud teda neuvažujeme o vlivu na chlebíčkové občerstvení.

Před 1 měsícem

Chudák Šélesny. Teď aby platil pokuty za parkování.

Před 1 měsícem

Jo a prestante lidi otravovat poplatkem za televizi, je to tak ubijejici. Platime dane a uz mi zase lezete do penez z dalsi kravinou. Mesicni platba….Slusny lidi jak blbci to platej, grazlove se vam na to vykaslou kulatne receno a stat s tim stejne pendrek udela. Jen to zase zvysi tem slusnejm. No hnus. Ceska realita

39
Před 1 měsícem
Josef Kratochvíl

15+10 Kč (TV+rozhlas) měsíčně je pro vás fakt takovej problém?

Doslova 25 Kč MĚSÍČNĚ, je fakt takovej problém?

S ohledem na váš textovej projev soudím, že stačí vypustit pravidelné naložení se v několika pivech a i s tímto zvýšením budete v plusu. Zkuste to, fakt.

Před 1 měsícem

Šmuclerová=Bobošíková model 2025

5
Před 1 měsícem

Škoda, docela se mi líbilo jak o ČT mluvil Kořen.

Z tohoto výběru je mi to asi celkem jedno, ale hádám že Karas bude asi nejlepší volba.

Před 1 měsícem

... myslím, že celkem dobrý výběr...už jsem měl obavy, že tam někdo protlačí Železného, to by byl totální konec ČT...

60
Před 1 měsícem
Bohumír Bača

Škoda že tam není Železný

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt