1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

A Vladimir Kořen neuspěl proč?! V očích veřejnosti měl velkou důvěru a i sympatický plán. Holt slušný člověk nemá šanci, takže tam bude sedět jen loutka a ČT se nikam neposune a zůstane kontroverzní televizí.

Radu ČT rozpustit za tohle diletanství a jmenovat novou, která bude preferovat slušné lidi na post generálního ředitele.

10
Před 1 měsícem
Jan Maxim Hlásný

Nemá žádné manažerské zkušenosti, kromě starostování. Už chápete?

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Jak muzou udelat neco novyho se starymi jmeny. Smuclerova uz asi nasla nahradu za hasana a tak se nudi….. to je prehlidka. V tyhle zemi se fakt nic k lepsimu nezmeni

29
Před 1 měsícem
Josef Kratochvíl

Mohl jste se přihlásit a ukázat jim jak se to má dělat.

21
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Aby se v ČT něco změnilo museli by zvolit nejprve novou radu a potom teprve ředitele. Staří psi se novým kouskům nenaučí.🤓

31
Před 1 měsícem

Jestli má dojít v ČT k tolik kýžené změně, ať se to někomu líbí, nebo ne, jediný, kdo by v tom molochu udělal průvan, je Šmuclerová navzdory její minulosti... Ale samozřejmě, u nás platí, že jen někdo si svou minulost odpracuje...

7
Před 1 měsícemUpraveno

Velmi manipulativní a zavádějící titulek!!!! Anebo Barbora Doubravová neumí počítat do pěti.

15
Před 1 měsícem
Šárka Koláčková

🙂 Svatá prostoto! To kvůli Vám a Vám podobným si musíme zvykat na "obohacování" češtiny o takové perly, jako je např. hostka...

4
Před 1 měsícem

Uz jsem ho mel zkraje hned jako jednoho z hlavnich favoritu, a kdyz se celkem prekvapive dostal mezi uzsi petici, tak je jasno zcela - Miroslav Karas. Vsechny ostatni z petice vedomostmi i strategiemi vyrazne prevysuje a mel by byt zvolen, pokud chce CT zpet dostat tvar.

5
Před 1 měsícem
Radim Nytl

Vy znáte strategie a vědomosti všech uchazečů? Pane Nytl, klbouček...

2
Před 1 měsícem

Jestli vyberou Šmuclerovou, můžeme se rovnou vrátit do chaosu normalizačního socializmu. Šmuclerová bude loajálně a poslušně vykonávat jakýkoli sebestupidnější příkaz jakékoli kliky která se zrovna dostane k moci.

7
Před 1 měsícem

Z původních kandidátů byl pro mě akceptovatelný pan Vladimír Kořen.

Je to sympaťák jistě znalý chodu ČT a neprovázaný s jejími zavedenými partičkami.

Pana Karase nemusím a paní Šmuclerovou také ne.

Na tuto pozici bych si přál kvalitního objektivního nadstranického manažera „zvenčí“, který by v ČT vyvětral.

Takové preference však od zpolitizované Rady ČT očekávat nelze.

I tak všem vše dobré!

Pavel.

1
Před 1 měsícem

Českou televizi jsem postupně úplně přestal sledovat. Ne že bych proti ní něco měl, ale prostě chodím do reálné práce, starám se o rodinu, také se snažím mít 2-3 zájmy. A zkrátka než abych sledoval večerní hlavní zprávy, kde mě 75% zpráv míjí a zajímá jen cca 25%, tak si raději za 5 minut sjedu Seznam nebo Idnes a vím vše potřebné. Stejně tak jsou pryč ty doby, kdy jsem hltal Václava Moravce. Opět nic proti němu, uznávám ho, ale doba se zrychlila a pokud si mám život jakž takž naplno užít, i prosté sledování ČT je ztráta času. To si radši při jízdě po dálnici pustím podcast na Spotify, YT, což je vlastně důvod, proč jsem přešel na CNN. Před cestou na stavbu si na YT stáhnu pár pořadů a ty poslouchám. Tzn. myslím, že ČT by potřebovala zjednodušit, zlevnit, také se implementovat do obecně známých sítí typu Youtube. Kromě toho mě napadá otázka, jak je možné, že CNN zvládá vcelku podobný zpravodajský kanál a žádné poplatky nepotřebuje...

1
Před 1 měsícem

To je výběr, jeden lepší vejlupek jak druhý..ale ten Karas, ten fakt neee..😄

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt