Za posledních 35 let jsem nezaregistroval na naší vrcholné politické scéně člověka, který by to nedělal pro peníze, přičemž skládají slib, že budou pracovat pro občany.....
Výsledky za tu dobu, až už byl z kterékoliv politické strany či hnutí jsou dostatečně zřetelné.
👍
Ono vůbec odměny a benefity politiků berou nám obyčejným lidem dech.Co stím?Nemůžu to napsat,asi by mi to smazali.
Asi má chudák málo a potřebuje si přivydělat. Docela ho chápu, země, kterou vede (devastuje) neprosperuje a tak je potřeba se podívat tam, kde pečení holubi do huby stále létají. A není sám, třeba PePa potřebuje apanáž pro manželku, exkomisařka Jourová asi také nedělá na univrsitě za průměrnou mzdu a řada dalších pijavic pevně přisátých na státní rozpočet. A tito lidém Vám, běžným občanům, budou kázat o morálce a lidských hodnotách. Fujtajbl.
Ano. Musim souhlasit ve vetsine s panem redaktorem Čermákem. Fiala by uz mel spis nekam zalezt a zustat tam az do voleb, driv, nez ho skoli vlastni svedomi a tim padem zdravi .
Redaktor se už nemůže dočkat Babiše. Čtyři měsíce mu připadají jako moc a tak útočí na "pseudomorální" otázky, které si sám vymyslel.
Kdyby raději řekl, co by chtěl od příštího premiéra a pak sledoval, zda to plní - to by najednou odpadlo plno keců okolo. Jsem zvědav, co bude psát za 4 roky. V klidu si na to počkám.
Ať hodí ručník do ringu, bude mít klidné prázdniny, už nezachrání svět, a jen se na té pozici trápí.
Jen ať tam ještě straší. Snad ODS "pohřbí" na nevolitelnou stranu.
Nemusí nic hájit.Když poukazuje na druhé musí být lepší jinak je to trapný počin.Jak obhájí studium třech děti hlavně jejích bezproblémové přijetí.To se promlčí?
Já si myslím, že premiér by měl dělat jednu práci a dělat ji pořádně. Je to přece práce na plný úvazek a pro celý národ, navíc je nadstandardně ohodnocená. Když jde někdo do vyšší politiky, měl by si ty melouchy odpustit.
To znamená, že jako premiér využívá pracovní dobu pouze ze 75 procent a o to by se mu měl snížit plat a náhrady. Tak je to běžné v soukromé sféře a o to více by to mělo platit na zaměstnance placeného z peněz daňových poplatníků.
Nezdá se Vám, že tohle je zase další a velice laciné kopnutí si do premiéra za každou cenu?
Když by premiér chodil každý den na hodinu do fitka, to by se taky flákal? A nivíc si vemte, že má ze zákona ochranku, která by s ním do toho fitka musela chodit taky. To už by bylo na dovjitou demisi, ne?
Bere peníze a odvedená práce žádná, to je fakt, to není kopnutí.