1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Nic proti panu Fialovi .Ať si klidně učí aby nevyšel z profese .Ale ať to dělá zdarma a dopravu též za své .Copak jeho plat je tak maličký že musí být nenasytný a vydělat další miliony .Hlavně v době kdy si lidé musí více odtrhovat a rozhodovat se co si mohou dovolit při neustálém zdražování .Nejsem jeho volič , ale už toto chování by mě odradilo ho volit .

1
Před 1 měsícem

Mě by zajímalo co je obsahem jeho přednášek! Jestli to je vyuka politologie, nebo prosazovaní svého názoru. Protože už tu byl případ kdy byl profesor odvolán z katedry za své názory prosazované v přednáškách.

Před 1 měsícem
Michal Kaltoun

Fiala neučí, nedělá nic, jen bere peníze.

Před 1 měsícem

Pane redaktore, myslím, že problém leží v tom, že žijeme v Česku. Beztrestně si kopnout do vysoce postaveného muže udělá člověku přece tak dobře...

3
Před 1 měsícem
Pavel Zatloukal

Odkdy je zjištěná skutečnost trestná?

1
Před 1 měsícemUpraveno

Hm, zajímavé, já to za tu dobu v práci nevydělala a toho času tam trávím 5x tolik, jen jsem z toho zmožená, až jsem fialová.

O druhé práci si mohu nechat tak jenom zdát, do té bych musela jít v noci a to už jenom trapně spím.

2
Před 1 měsícem

Fiala se Masarykově univerzitě snažil pomoci k dosažení jejího cíle a když je premiérem tak se na to nechce vykašlat. Autor článku Miloš Čermák je na tom stejně. Dříve psal o tom jak mu žena slíbila černošku a nyní pracuje v redakci Seznamu ve stejném stylu. Když byl babiš ve vládě měl za starost o Agrofert více než Fiala od univerzity.

2
Před 1 měsícem

To je normální lidská nenažranost. Fialovi bych po tom co předvedl nesvěřil ani menší kroužek na I. stupni základní školy, Tak že on jednou týdně všeho nechá a jede na vlastní útraty do Brno učit mladé Fialíky? Tomu nemůže ani on věřit

1
Před 1 měsícem

Můj názor je ten, že i premiér je jenom člověk a může si ve svém volném čase dělat jako odreagování cokoliv, co považuje za vhodné, aby svoji premiérskou práci mohl dělat co nejlépe.

Tenhle tlak na výkon, všichni za stroje, mužici, je toxický. Japonské kolapsy zaměstnanců korporací nechť nám jsou varováním.

Druhá věc je, z doktorandské studium je na několik let. Pokud jsou jeho studenti v pohodě s tím, že ne vždy bude schopen odpovídat hned, je to jejich vzájemná domluva.

Přestaňme dělat z politiků nelidské zrůdy, stroje, démony či spasitele. Jsou to lidi s vlastními potřebami a motivacemi. Zajímejme se o to, jak eticky a dobře svou službu nám dělají.

Před 1 měsícem

Když se podíváte do sněmovny bývá často prázdná. Myslím si že si nemá co kdo z politiků vybírat jestli se jim na tu či onu schůzi chce nebo nechce. Zapomínají že díky voličům jsou tam kde jsou a my taky musíme do práce a jen tak si nemůžeme odskočit raději na nějaký vedlejšák. Aspoň víme kde jsou😡

5
Před 1 měsícem

Nestoudná sebestřednost, absence selského rozumu jasně poukazuje na osobu s určitým defektem.

To už ani není k pousmání , je to smutné.

Ta slušnost o které neustále mluví, je jen jeho floskule ,dokola se opakující a hlavně to nedává žádný smysl.

Antipolitik v čele vlády něco jako pytlák hajným,zloděj tajným, anebo kozel zahradníkem.

3
Před 1 měsícem

A co dává doktorandům a instituci vědecky nečinný školitel? Normální stav je, že školitel dělá výzkum, doktorandi se věnují souvisejícím tématům a plynule přecházejí do toho týmu.

Doktorské studium vedené vědecky nečiným školitelem, to je zase nějaká ryze lokálně specifická hra na vědu a studium, jen aby se točily tituly.

Jak takové doktorské studium zvyšuje výzkumný výtlak té akademické instituce?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt