1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Chápal bych kdyby svůj přivýdělek k ,,malému" premiérskému platu a dividendám z kampeličky dobrovolně věnoval na charitu ,ale takto to vnímám pouze jako jeho nenasytnost a způsob jak se finančně zajistit po prohraných podzimních volbách !

5
Před 1 měsícem

Nutelák na univerzitě předává zkušenosti mladým jak tunelovat, krást a prát špinavé peníze !

Opravdu záslužná činnost za milion !

Svoje vládnutí okrádá o 8 hodin týdně a podle toho to také vypadá !

Každý si dělá co chce a krade !

Před 1 měsícem

Fijala si už připravuje půdu. Ví, že už nebude tak dobře placený.

5
Před 1 měsícem

Článek obsahově dobrý, s tím se dá souhlasit 👍.

Charakter koaličních politiků je na bodu mrazu. Stačí se dívat na diskuzní pořady. Co tam někdy vypustí z pusy je zarážející 😔.

Před 1 měsícem

Nechápu, proč někdo kritizuje Fialu za částečný úvazek na univerzitě. Já mu třeba přeju, aby po volbách učil na univerzitě na plný úvazek!

1
Před 1 měsícem

Jinými slovy: když vás na D1 mijejí dvě černá auta s modrými majáčky, máte si spokojeně říct: „Hele, někdo z vlády jede řešit důležité věci pro stát!“, a nikoli: „Pan Fiala jede do Brna na schůzi katedry.“ - kdyby tam jel alespoň na pohodu, ne v režimu služby státu.

4
Před 1 měsícem

Dělá li premiér pár hodin práci,která mu přináší radost a smysl,je jedině dobře.Proč to dlouhosáhle komentovat a vysvětlovat,mi smysl nedává.Snad jen,že další článek o ničem proběhl.

6
Před 1 měsícem
Jan Kolomazník

Vážený,

zřejmě jste článek nepochopil.

Fiala neučí, jen bere peníze, 300 000Kč ročně za nic.

Neumí ani učit, jen cucat ze státního.

1
Před 1 měsícem

Když mě míjí několik aut se zapnutými majáčky tak si říkám zase nějaký nadmutý nadčlověk.

Osobně vnímám tento druh nadlidí jako mimozemskou nepřátelskou entitu.

4
Před 1 měsícem

Premiér je lačný po penězích a vydělává nestydatým způsobem. Jeho vysokoškolský finanční příjem je výsměchem všem učitelům bez rozdílu. Měl by podat demisi, protože nejen jeho výuka, ale i problematika bitcoinů, o níž musel vědět, je nejen pro mně nepřijatelná. Bohužel nemá žádnou soudnost.

2
Před 1 měsícem

Víte já se jen nestačím divit. Tomuto SPOLku připadá nějak VŠE normální a diví se oni, že se to občanům nelíbí. Já asi k volbám nepůjdu, protože KOHO mám volit ? Je to jedna parta kariéristů a jde jim jen o obohacení. Nevím, co mám dělat.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt