Chápal bych kdyby svůj přivýdělek k ,,malému" premiérskému platu a dividendám z kampeličky dobrovolně věnoval na charitu ,ale takto to vnímám pouze jako jeho nenasytnost a způsob jak se finančně zajistit po prohraných podzimních volbách !
Nutelák na univerzitě předává zkušenosti mladým jak tunelovat, krást a prát špinavé peníze !
Opravdu záslužná činnost za milion !
Svoje vládnutí okrádá o 8 hodin týdně a podle toho to také vypadá !
Každý si dělá co chce a krade !
Fijala si už připravuje půdu. Ví, že už nebude tak dobře placený.
Článek obsahově dobrý, s tím se dá souhlasit 👍.
Charakter koaličních politiků je na bodu mrazu. Stačí se dívat na diskuzní pořady. Co tam někdy vypustí z pusy je zarážející 😔.
Nechápu, proč někdo kritizuje Fialu za částečný úvazek na univerzitě. Já mu třeba přeju, aby po volbách učil na univerzitě na plný úvazek!
Jinými slovy: když vás na D1 mijejí dvě černá auta s modrými majáčky, máte si spokojeně říct: „Hele, někdo z vlády jede řešit důležité věci pro stát!“, a nikoli: „Pan Fiala jede do Brna na schůzi katedry.“ - kdyby tam jel alespoň na pohodu, ne v režimu služby státu.
Dělá li premiér pár hodin práci,která mu přináší radost a smysl,je jedině dobře.Proč to dlouhosáhle komentovat a vysvětlovat,mi smysl nedává.Snad jen,že další článek o ničem proběhl.
Vážený,
zřejmě jste článek nepochopil.
Fiala neučí, jen bere peníze, 300 000Kč ročně za nic.
Neumí ani učit, jen cucat ze státního.
Když mě míjí několik aut se zapnutými majáčky tak si říkám zase nějaký nadmutý nadčlověk.
Osobně vnímám tento druh nadlidí jako mimozemskou nepřátelskou entitu.
Premiér je lačný po penězích a vydělává nestydatým způsobem. Jeho vysokoškolský finanční příjem je výsměchem všem učitelům bez rozdílu. Měl by podat demisi, protože nejen jeho výuka, ale i problematika bitcoinů, o níž musel vědět, je nejen pro mně nepřijatelná. Bohužel nemá žádnou soudnost.
Víte já se jen nestačím divit. Tomuto SPOLku připadá nějak VŠE normální a diví se oni, že se to občanům nelíbí. Já asi k volbám nepůjdu, protože KOHO mám volit ? Je to jedna parta kariéristů a jde jim jen o obohacení. Nevím, co mám dělat.