Az nebude plnit funkci fikoveho listu pro nenažrané politiky a jejich lobbing. Zbyde mu jen to profesorstvi. A každá korunka se počítá. Akademici většinou moc bohatí nejsou.
Tady nejde o ty tři ubohé miliony, ale ztratil by vliv ve škole a škola "podporu" vlivného člověka. Jeden i druhý se vzájemně potřebují.
Fiala opravdu není Rutte.
Už nevědí jak by kradli.
Není na běžný provoz škol, ale dotovat Fialu a Koláře na to je.
To není žádná kontrola účetnictví VŠ? Takto vyhazují peníze a odvedená práce žádná.
Fiala totiž, bohužel, žádnou politickou intuici nemá...
Před nedávnem na otázku kdy Fiala učí mluvčí Fialky oznámila že o sobotách nedělich kdy tam žádní studenti nejsou no a je to vysvětleno?!
Za mne hrozné komentáře. Malost. Je jím i článek pana redaktora. Vzdyť je to skvělé. Vede doktorandy z doby před premiérováním a má kontakt s katedrou. To je vše.
otázka ale je, jestli a jak je skutečně vede. To je ten problém. Že to nikdo neví. Podle všeho má jen pozici, ale fakticky nic nedělá. Kdyby skutečně něco dělal, nikdo by to nijak extra neřešil.
Nový premiér (vlastně i starý) využíval celou svou pracovní dobu pro blaho ... občanů pracujících v jeho společnostech ... Myslím si, že slova "blaho", "občanů" a "společnost" se dá využít v tom, že správně dělal svou práci ...
A takové zákony si oni"odsouhlasí".Za 3,5 roku on si"vydělal"téměr milion,za pětinový úvazek.Kolikrát tam asi byl a pracoval?Já si tolik nevydělám ani na plný úvazek.Jakmile ale něco provedu,hned jsem potrestaná.Oni ne-chudáci.
Fiktivní funkce, kam politik chodí minimálně,ale bere plný plat se staly v naší politice běžnou věci.Jen daňový poplatník musí tvrdě makat, aby jim na vše vydělal peníze.
Je to nenežranec a snaží se nahrabat miliony podfukem,za dobu své funkce premiéra. Skrátka je to hanba a měl by rezignovat a ne to obhajovat lhaním,což u něj není nic nového. Nám lidem se arogantně směje a má nás na háku.