Problém vidím v tom, že nikdo nedokáže říci, kdy a komu tam přednášel. Jen, že má úvazek a bere peníze. Kdyby přednášel, byla by tam s ním ochranka?
Jak může mít člověk placený z našich peněz, náš zaměstnanec s velkými pravomocemi,vedlejšák bez našeho požehnání.....navíc když nestíhá dělat co má.....starat se o blaho lidu
Už jen to je na odstoupení
Když vidím Fialoví schopnosti, tak představa že se mě někdo zeptá ke komu jsem chodil na přednášky, a já odpovím že k fialoví, mě děsí.
Nevím sice, proč si chce Fiala ponechat úvazek na univerzitě,no asi proto,aby mohl někde pronášet svoje bláboly a lži, ještě ať si k sobě vezme Nerudovou a to bude dvojka.
Kdyby se naplno věnovali práci, ke které je voliči zvolili, nebyla by ekonomika ČR možná v takovém rozvalu.
Když nedávají této práci 100%,tak ať část platu vrátí!
300 000 Kč ročně při pětinovém úvazku, tj. 8 hodin týdně. Učím asi na vysoké škole z jiné planety. Nebo on. To je 125 000 Kč měsíčně při plném úvazku. Beru na vysoké škole třetinový plat.
Praktická ukázka toho, že do politiky se nejde pro "službu lidu", ale pro nahrabání si co nejvíce peněz pro sebe, pro příbuzné a známé....
Pan Fiala ví jak vydělat peníze.. těch 8 hodin v jednom týdnu je cca za 10 000 Kč. 10 000 Kč /8 hodin to, nemá snad ani ten nejlepší manažer.. a to pan Fiala rozhodně není..
Moje životní zkušenosti jsou, že když někdo dělá svoje zaměstnání poctivě, tak nemůže mít dvě, jinak oboje odbývá. Taky nevím, co pan premiér učí, ty jeho vědomosti?????
Jak je vidět, tak premiérování nebere na plný úvazek, a proto se může stát, že mu proklouzne mezi prsty nějaký bitcoin, nebo Kampelička. Kvůli škole to nestačí všechno hlídat!!!