1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Problém vidím v tom, že nikdo nedokáže říci, kdy a komu tam přednášel. Jen, že má úvazek a bere peníze. Kdyby přednášel, byla by tam s ním ochranka?

2
Před 1 měsícem

Jak může mít člověk placený z našich peněz, náš zaměstnanec s velkými pravomocemi,vedlejšák bez našeho požehnání.....navíc když nestíhá dělat co má.....starat se o blaho lidu

Už jen to je na odstoupení

Před 1 měsícem

Když vidím Fialoví schopnosti, tak představa že se mě někdo zeptá ke komu jsem chodil na přednášky, a já odpovím že k fialoví, mě děsí.

2
Před 1 měsícem

Nevím sice, proč si chce Fiala ponechat úvazek na univerzitě,no asi proto,aby mohl někde pronášet svoje bláboly a lži, ještě ať si k sobě vezme Nerudovou a to bude dvojka.

3
Před 1 měsícem

Kdyby se naplno věnovali práci, ke které je voliči zvolili, nebyla by ekonomika ČR možná v takovém rozvalu.

Když nedávají této práci 100%,tak ať část platu vrátí!

6
Před 1 měsícem

300 000 Kč ročně při pětinovém úvazku, tj. 8 hodin týdně. Učím asi na vysoké škole z jiné planety. Nebo on. To je 125 000 Kč měsíčně při plném úvazku. Beru na vysoké škole třetinový plat.

1
Před 1 měsícem

Praktická ukázka toho, že do politiky se nejde pro "službu lidu", ale pro nahrabání si co nejvíce peněz pro sebe, pro příbuzné a známé....

2
Před 1 měsícem

Pan Fiala ví jak vydělat peníze.. těch 8 hodin v jednom týdnu je cca za 10 000 Kč. 10 000 Kč /8 hodin to, nemá snad ani ten nejlepší manažer.. a to pan Fiala rozhodně není..

3
Před 1 měsícem

Moje životní zkušenosti jsou, že když někdo dělá svoje zaměstnání poctivě, tak nemůže mít dvě, jinak oboje odbývá. Taky nevím, co pan premiér učí, ty jeho vědomosti?????

4
Před 1 měsícem

Jak je vidět, tak premiérování nebere na plný úvazek, a proto se může stát, že mu proklouzne mezi prsty nějaký bitcoin, nebo Kampelička. Kvůli škole to nestačí všechno hlídat!!!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt