Aspoň nevyšel ze cviku a doufám, že se k učení na plný úvazek po volbách vrátí. Tam může studentům vykládat co chce, bez dopadu na státní politiku.
Takto provařený člověk přece nemůže předávat nějaké pozitivní informace a prožitky jiným. To by byla přímo katastrofa a to by neměl nikdo dovolit.....
Celoživotní parazit žijící z veřejných peněz. Jeho synáček tam dělá doktorát. Publikace v zahraničí žádná. Na to dohlíží Fialův kámoš. Fialův klan vytáhl z MU milióny Kč.
Průšvih za průšvihem! Kampelička, "vyučování" na vysoké škole, bitcoiny, nesplněné volební sliby, nejdražší ceny energií, lži...
Chtělo by to porovnávací tabulku mezi fialovým premiérem a AB. AB svůj plat dával samoživitelkám, fialový honí vedlejšáky, ve stylu každá koruna dobrá. Jsem hrdý na našeho premiéra.
Mně by spíše zajímalo, kolik byly náklady okolo pravidelného cestování z Prahy do Brna. Dvě auta, ochranka..., proč nejel vlakem nebo na kole jako Mark Rutte?
Pokud si připomeneme, že je z ODS a dokonce její šéf, tak se nebudeme divit. Tam je to považováno za normu.
Politolog neselhal jen politicky, ale i morálně a odborně.
A možná právě to je ještě horší. Fiala selhává jako politik i politolog, byť s „malinkým“ úvazkem- poslední věta je pravdivá a dostatečně vystihuje konání Fialy.
A proto to tak v té naší zemi vypadá na dvou židlích se nedá sedět a zajímalo by mne kdy přednášel snad ne v sobotu a neděli
Peleštijská Pakáž nenažraná v podobě El.Professore si bude hájit vše čemu věří že je v naprostém pořádku a vše se vyvíjí v jeho prospěch.