U Fialy, echtes akademického politologa je největší problém v jeho absolutním odtržení od běžné reality, v níž žije většina ČR voličstva. A tak stejně jako u zedníka, který nerozumí vlastnostem stavebních prvků zákonitě dojde k zřícení toho co staví.
Proto se Fialovy hroutí jeho vládnutí, byť řada jeho rozhodnutí byla pro většinové voličstvo přínosná. Ovšem to pozitivní přebylo to negativní způsobené tím, že Fiala přes své vzdělání a akademickou praxi (či právě proto) nerozumí duši většinového voliče.
Odtud jeho selhání v komunikaci a personální politice. Zvláště když ke všemu byl - je voděnou figurkou individuí jako Don Pablo bitcoin. Kterého se měl, byť ho Don Pablo politicky udělal nejpozději po "náhodném" setkání s ruským švábem Nejedlým zbavit ... co by za to dneska dal!!!
Když se tím největším nahaněčem hlasů pro Babiše či Okamuru Fiala sám stal.
A to je toho daleko vic. Jeste kuprikladu dotace, co pobira jeho neziskovka, aby mohl jeho vlastni syn vydavat casopis, ktery nikdo necte 🙂
Babis sice umi dojit dotace EU, ale Fiala se naucil dokonale dojit ceske statni instituce.
na úvazku 8 hod. mě zaujalo dřívější vyjádření školy, že pracuje o víkendu. Jak je prováděna kontrola docházky, resp. odpracované doby. Ale to se týká všech učitelů na VŠ, jak mohou vykazovat odpracovanou dobu. Má jenom 3 semináře týdně, a zbytek? Vědecká práce?
Kontrola docházky na universitách se diametrálně odlišuje od píchaček pro lopaty. Ale když jeden celý život nic jiného nepoznal, tak je z něho hnedle odborník na práci vysokoškolských pedagogů. Jen aby se tou nenávisti ke vzdělaným lidem nezalkl.
Taky mám pětinový úvazek na univerzitě. Za tři roky mi to stěží hodí čtvrt milionu. Pravda, je profesor, má vyšší tabulku. Ale aby mu to hodilo ten milion za rok, tak musí mít osobní ohodnocení přibližně ve výši 110 % tabulky. Nabízí se několik vysvětlení. Buď to nemá úvazek na výuku, ale je placen z výzkumu, pak bych rád viděl výzkum dělaný na 0,2 uvazku. Nebo zastává další akademickopolitické funkce na fakultě nebo univerzitě, ale to podle všeho nedělá, nebo si ho tam drží tzv. jako "zasloužilého umělce".
Bylo by zajímavé porovnat jeho mzdu se mzdamy ostatních akademických pracovníků Katedry mezinárodních vztahů a evropských studií, kde je zaměstnán a zveřejnit zdroje peněz.
Ale on nemá milion za rok, ale za 3 a půl roku. Trochu to nesedí, s tím, že za 3 roky Vám to hodí čtvrt milionu. Někde máte chybu. Bylo by lépe, kdybyste šel raději něco dělat, když neumíte napsat ani příspěvek bez chyb. No a protože neumíte ani pravopis, tak se raději nevydávejte na někoho, kdo pracuje na univerzitě. Protože pokud by to tak náhodou bylo, tak by to bylo velmi trapné a vůbec se nedivím, že Vás nechtějí finančně ohodnotit. Spíše by měli přehodnotit Vaší účast celkově. Porovnat mzdu se mzdamy.
"sebezřeknutí" ... propána, kdo tohle slátal ...
Nejlepší premiér a světový lídr Petr Fiala bojuje statečně proti ruSSku, bije se za Ukrajinu i Evropskou unii jako lev, řeší každodenní nesprávné názory deZolátů, odhaluje nesprávné statistiky, kterymi šermuje Putinův oligarcha Babiš...
Petr Fiala je premiér všech slušných liberálních demokratů, kteří pevně stojí v boji za uhlíkově neutrální multikulturní Evropskou federaci.
Teď je čas stát na správné straně!!!
Sláva vládě nejlepšího premiéra a světového lídra Petra Fialy! Sláva Ukrajini 🇪🇺🤝🇺🇦
Volím SPOLU!!!
Dobrá reklama, zapomněl jste na to hlavní.
Bišonek: Hravý a milý pes, který je vhodný pro alergiky i rodiny s dětmi...
Nadčlověk Péťa Fialů. By mě zajímalo kdy a jak to stíhá. Navíc obdivuji lidi, kteří jsou ochotni poslouchat ty jeho slinty. Já slyším v TV nebo rádiu jeho první slova a vypínám zvuk neboť se mi dělá špatně od žaludku.
Fiala hájí vśechny jeho křivárny a že jich není málo!
Jako premiér se má věnovat řízení státu, ne to mít jako poloviční úvazek a dělat ještě něco jihého. Za mě nevolitelná osoba, nebere to vážně. Potřebujeme tam někoho seriózního a Fiala to není.
Hájit může co chce a jak chce. Nelze obhájit. Buď jsem premiér a řídím vládu, jakýmikoliv externími úvazky dává najevo, že mu na vládě až tak nezáleží. Ono ale nejde jen o cesty do Brna, protože si ty práce musí přečíst, musí se jim věnovat, a to je ještě větší zářez než cesta sama o sobě. Okecávat to může, ale je to marný....
Co blbnete, vždyť v Brně bydlí. Jezdí tam pravidelně domů, za rodinou. Fakultu má kousek od bytu.