1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 1 měsícem

Nikdo to nechce a prece se to realizuje. Kruci, jak je to mozne? To je to snad mafie, nebo to jsou lide placeni Cinou, aby potopili Evropu?

8
Před 1 měsícem
Jan Nový

Je to tam psáno, ČR je v tom, že Green deal odmítá celkem rarita, většina států EU to má přesně naopak, takže to, že by to nikdo nechtěl, je lež, to jen Češi nejsou schopni pochopit, že jsou ve svém odmítavém postoji v menšině...

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Pojďme to udělat jako Polsko, odmítnout Green deal! Zadejte si do vyhledávače ,,Polský ústavní soud odmítl Green Deal a zásahy EU ´´. Seznam mi zakázal vložit přímý odkaz. 🙂

8
Před 1 měsícem

Pojďme to udělat jako Polsko, odmítnout Green deal! Zadejte si do vyhledávače ,,Polský ústavní soud odmítl Green Deal a zásahy EU ´´. Seznam mi zakázal vložit přímý odkaz. 🙂

6
Před 1 měsícem

To je zase neskutečný blábol! EU skončí v této politické podobě. Původní EHS byla skvělá myšlenka. Současná EU je zhouba! 🙁

6
Před 1 měsícem

Ti šaškové všechno odrovnají a my nato budem jenom čumět bohužel protože jsme ovce

47
Před 1 měsícem

Green Deal, Green Deal, jediný co od Green Dealu chci je aby mi chutnal jako ten z Fruko Schulz. Ostatní je volovina protože evropa bude muset řešit jiné věci než jsou kouřící komíny a auta

Před 1 měsícem

Dosud se Bruselu vedlo ničit Evropu na výbornou tak proč s tím teď přestávat když ke konečnému řešení devastace Evropy chybí, za potlesku ovčanů, už jenom kousek..

Před 1 měsícem

Stejně se plánovalo v RVHP. Nejdřív dohnat a předehnat. Pak alespoň nestratit z dohledu brzdová světla ujíždějícího vlaku. A nakonec ekonomický krach.

2
Před 1 měsícem

Jestli to bude rok 2026 nebo 2027 je fakt jedno. Lide v CR opet schudnou a za chvili si ani nezatopi, pac nebude cim, krom elektriky. A az prijde ta doba ledova tak umrznem.

Před 1 měsícem

Článek je zavádějící. ODS je v europarlamentu ve frakci která si myslí že zachrání svět ale místo toho devastuje celou Evropu.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt