No, já tu kritiku chápu, pokud by tedy měli sportovci reprezentovat Českou republiku v barvách České republiky. Což si myslím že by na olympiádě tak mělo být. Spíše se divím, že pan umělec nevyvedl dresy v barvách Ukrajiny
To je fakt logika autora olympijské kolekce. Protože toho kdo zabil člověka, kterého motivy autora inspirovaly Němci zabili, proto vybral barvy silně navozující například hnědé košile neblaze proslulé za II. světové války. FUJ, HNUS.
Konečně hezké a vtipné oblečení pro olympioniky ! Kombinace barev skvělá,vzor na svetrech a dalších oděvních částech je velmi dobře rozvržen. Klobouk dolů a na "odborníky přes německé barvy" nehleďte.
Nelze se divit,že to nechápe,když byl schopen vyprodukovat něco tak nevkusného právě pro OH ! V celé historii,ani v porovnání s ostatními zeměmi,se nokdy nic takového nevkusného neobjevilo. Le zřejmě je to jen otázkou (ne)vkusu.
Tyto "kousky " se mi opravdu nelíbí, barvy děsné a celé to nejvíc připomíná takové ty ošklivé kousavé "osmdesátkové" svetry. Navíc oversize pro sportovce??? Za mě ani z recese.... 😖
Tož ta zlatá či žlutá barva je na vlajkách Moravy i Slezska, tak to zase tak zle nevidím. Lidi, neurážejte se a držte palce našim sportovníkům. Hlavně ať jim v tom oblečení není zima.
Podívám se na to jako celek a působí to roztříštěně, každý kousek oděvu je jinak barevný a jiný vzor, takže celkově chaos a nepřehledné.... kdyby byly kousky oděvu v jednoduchých barvách, výsledek by byl lepší.
Já kritiku chápu. Lidem se dnes totiž nelíbí nic. Na vše mají výhrady, ať se udělá co se udělá. Přitom většina z nich v životě nedokázala a neudělala nic. Kolekce je krásná a přeji všem sportovcům hodně štěstí.
Ta kolekce je hnus a konec .Normální člověk to vidí , blb bude mít kecy .Hotovo .Pane Jaroš nikoho nezajímá odkud jste čerpal jaká je historie , to jsou kecy o ničem , důležitý je výsledek a ten stojí bohužel za prd .
Jsou sportovci spokojení? Jsou. Tak to neřešte. Každý máme jiné oči. Mně se to opravdu líbí. A kdo v tom nevidí nějakou českou tradici, je to jeho problém. Pane Jaroši, nenechejte se otrávit!!!