Alpine asi potřebovalo penízky co? Přišití kolekci nech navrhne AI a vyrobí jiná firma. Za ušetřené peníze se může investovat do rozvoje mládeže - trenérů a třeba se opraví i nějaké to sportoviště co?
Myslel jsem, že když pracuji celý život s barvami, jakožto reklamní grafikou, tak rozumím barvám ale tady mi to tedy nějak vůbec neladí !!! Je to jako šaškárna.
Je to pěkne , mne se to libi moc. Skoda ze nemohurozhodnout. A libi se to i sportovcum a to je hlavni, boris Šťastný muze rozhodovato barvach az bude sam zavodit. Do tedoby by se mel prizpusobit.
Co tam stále plete Preissingera, když nemá svůj rozum, tak ať to nedělá. Když nechce být patriot, tak ať skusí návrhy pro Německo.
Pane Jaroši, ve vší slušnosti...zkuste nabídnout německé reprezentaci
kolekci oblečení v kombinaci barev modrá, bílá, červená. Zajímala by mě jejich reakce...
Nechápe asi více věcí, třeba národní barvy, symboly, estetiku, odkaz
Co je špatného na zlaté barvě na svetru? A jestli máte problém s tím, že modrá je moc tmavá, tak to je právě kvůli kontrastu s modrou z vlajky toho moc pěkného neuděláte, proto se bežně dresy dělají tmavší třeba rychlobruslaři. Biatlonisté a běžkaří mají cca normální modrou ale i ti biatlonisté mají na dresu právě tu tmavou. Opravdu to jakou barvu má svetr neřeší národní identitu. Symboly tam jsou estetika taky a odkaz taktéž.
Spíše než barevná kombinace mě irituje nakládání s grafickými prvky, je to zase obvyklý bezradný chaos, který provází naše olympijské kolekce poslední dekády s výjimkou Paříže.
Nelíbí se mi. Vůbec … po pravdě mi to přijde jako peklo 🫣 Takové svetry mi připomínají slavnou Jágrovu éru ,,plísňáče” . Barvy děs, nic národního, nic moderního…
je to divné národní barvy jsou bílá modrá červená a státní znak slouží repre k identitě k danému státu. Pochybuji o tom že by němci šli v tomhle
Ta kolekce je za mě úplně v pohodě. Chápu že určitý procento národa vy to chtělo ve stylu suvenýrů z Kauflandu ( při každoročním MS v hokeji) ale naštěstí o tom tohle procento nerozhoduje