1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Alpine asi potřebovalo penízky co? Přišití kolekci nech navrhne AI a vyrobí jiná firma. Za ušetřené peníze se může investovat do rozvoje mládeže - trenérů a třeba se opraví i nějaké to sportoviště co?

2
Před 9 měsíci

Myslel jsem, že když pracuji celý život s barvami, jakožto reklamní grafikou, tak rozumím barvám ale tady mi to tedy nějak vůbec neladí !!! Je to jako šaškárna.

7
Před 9 měsíci

Je to pěkne , mne se to libi moc. Skoda ze nemohurozhodnout. A libi se to i sportovcum a to je hlavni, boris Šťastný muze rozhodovato barvach az bude sam zavodit. Do tedoby by se mel prizpusobit.

6
Před 9 měsíci

Co tam stále plete Preissingera, když nemá svůj rozum, tak ať to nedělá. Když nechce být patriot, tak ať skusí návrhy pro Německo.

20
Před 9 měsíci

Pane Jaroši, ve vší slušnosti...zkuste nabídnout německé reprezentaci

kolekci oblečení v kombinaci barev modrá, bílá, červená. Zajímala by mě jejich reakce...

7
Před 9 měsíci

Nechápe asi více věcí, třeba národní barvy, symboly, estetiku, odkaz

34
Před 9 měsíci
Jitka Kubišová

Co je špatného na zlaté barvě na svetru? A jestli máte problém s tím, že modrá je moc tmavá, tak to je právě kvůli kontrastu s modrou z vlajky toho moc pěkného neuděláte, proto se bežně dresy dělají tmavší třeba rychlobruslaři. Biatlonisté a běžkaří mají cca normální modrou ale i ti biatlonisté mají na dresu právě tu tmavou. Opravdu to jakou barvu má svetr neřeší národní identitu. Symboly tam jsou estetika taky a odkaz taktéž.

3
Před 9 měsíci

Spíše než barevná kombinace mě irituje nakládání s grafickými prvky, je to zase obvyklý bezradný chaos, který provází naše olympijské kolekce poslední dekády s výjimkou Paříže.

1
Před 9 měsíci

Nelíbí se mi. Vůbec … po pravdě mi to přijde jako peklo 🫣 Takové svetry mi připomínají slavnou Jágrovu éru ,,plísňáče” . Barvy děs, nic národního, nic moderního…

5
Před 9 měsíci

je to divné národní barvy jsou bílá modrá červená a státní znak slouží repre k identitě k danému státu. Pochybuji o tom že by němci šli v tomhle

12
Před 9 měsíci

Ta kolekce je za mě úplně v pohodě. Chápu že určitý procento národa vy to chtělo ve stylu suvenýrů z Kauflandu ( při každoročním MS v hokeji) ale naštěstí o tom tohle procento nerozhoduje

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA