1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Pane Jaroši, nedělejte si s tím těžkou hlavu. Jeden pomatenej motůrkář nic neznamená. Od sportovců jsem zatím četl jenom chválu a to je podstatný a za mne taky super.

8
Před 9 měsíci

Není správnější "Nad kritikou se nemám chuť ani zamyslet?". Třeba je na ní něco pravdy, není každý nesouhlas hejtem. Mně se ta barevná kombinace taky nelíbí, je nejednoznačná.

Před 9 měsíci

Upřímně - kolekce se mi nelíbí - je to cirkusové a působí to roztříštěně. Jinak co se týká Motoristů a dalších nastupujících, tak tj skutečně děs ...

3
Před 9 měsíci

Prvni, co me napadlo, ze jde opravdu o nemecke sportovce... Vim, ze nase narodni barvy ma vic zemi, ale tyhle s Ceskou republikou opravdu nemaji nic spolecneho.

3
Před 9 měsíci

Je to moderní, nadčasové a unikátní! 🙏☺️ každý umělec se musí popasovat s kritikou svého díla po svém… lidi budou vždy brblat, bohužel …

5
Před 9 měsíci

Co na tom nechápe, je to hrůza 🤮

Naše barvy jsou bílá, modrá a červená.

Žádná černá a hnědá...resp. rezavá.

To opravdu už nemáme solidní navrhujete 🤔🤔🤔🤔

2
Před 9 měsíci

za mně je kolekce hodně povedená, je šik, má šmrnc

5
Před 9 měsíci

Chaotické, barevně mimo!! To uz pán nemá kousek úcty k našim národním barvám?? To chce naznačit jako co?? Že jsme kolonie Německa , to už je jasné a dál??

3
Před 9 měsíci

Česko = národní barvy

= červená+modrá+bílá

Upřímně? Vyšetření na psychiatrii+barvoslepost

🙉🙉🙉😡😡😡👎👎👎

Před 9 měsíci

Jak dokáže pár hadrů rozdělit společnost...a pak se tady máme na něčem kloudně domluvit...

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA