Pane Jaroši, nedělejte si s tím těžkou hlavu. Jeden pomatenej motůrkář nic neznamená. Od sportovců jsem zatím četl jenom chválu a to je podstatný a za mne taky super.
Není správnější "Nad kritikou se nemám chuť ani zamyslet?". Třeba je na ní něco pravdy, není každý nesouhlas hejtem. Mně se ta barevná kombinace taky nelíbí, je nejednoznačná.
Upřímně - kolekce se mi nelíbí - je to cirkusové a působí to roztříštěně. Jinak co se týká Motoristů a dalších nastupujících, tak tj skutečně děs ...
Prvni, co me napadlo, ze jde opravdu o nemecke sportovce... Vim, ze nase narodni barvy ma vic zemi, ale tyhle s Ceskou republikou opravdu nemaji nic spolecneho.
Je to moderní, nadčasové a unikátní! 🙏☺️ každý umělec se musí popasovat s kritikou svého díla po svém… lidi budou vždy brblat, bohužel …
Co na tom nechápe, je to hrůza 🤮
Naše barvy jsou bílá, modrá a červená.
Žádná černá a hnědá...resp. rezavá.
To opravdu už nemáme solidní navrhujete 🤔🤔🤔🤔
za mně je kolekce hodně povedená, je šik, má šmrnc
Chaotické, barevně mimo!! To uz pán nemá kousek úcty k našim národním barvám?? To chce naznačit jako co?? Že jsme kolonie Německa , to už je jasné a dál??
Česko = národní barvy
= červená+modrá+bílá
Upřímně? Vyšetření na psychiatrii+barvoslepost
🙉🙉🙉😡😡😡👎👎👎
Jak dokáže pár hadrů rozdělit společnost...a pak se tady máme na něčem kloudně domluvit...