1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Bez emocí, na první pohled to u mě nijak nevyvolává spojení s národními barvami a s Českou republikou. To Německo mí tam naskočilio také.

Před 9 měsíci

Autor nikdy kritiku nechápe.

Před 9 měsíci

Co na tom nechápete je to hnusné a nemá to nic společného s Českou republikou takže za mě nejste umělec spíše něčí tlačenice

4
Před 9 měsíci

V pohodě. Tady to zase odborníci zkritizuji a v mezinárodním hodnocení to zase bude slavit úspěch. Opět.

3
Před 9 měsíci

Jasně, měli by mít zase ty kožichy a beranice. To by se starým kritikům líbilo.

Závodit v tom nebudou a na moc vyhlášení to taky nevypadá.

Před 9 měsíci

Ani mě se tato kolekce nelíbí.. Dokonce jsem si původně myslel, že je to oblečení Kanady.. I Německu je to bližší, než ČR.. Sorry, ale nic moc..

1
Před 9 měsíci

Ze stejného důvodu nejsou schopné mnohé sportovní značky oslovit své potenciální zákazníky. Nevkus návrhářů.

8
Před 9 měsíci
Polemik Jurkemik

Já nevim mně se svetr celkem líbí, pokud bude pohodlnej, tak si ho koupim a budu ho hrdě na olympiádě nosit. Třeba v Paříži se Mexičankám líbila i kšiltovka, protože oni žádný olympijský merch prý nemají. Jasně někdy je to lepší (třeba trička byla top z Tokya) někdy horší a tahle kolekce mě na první pohled nijak neuráží.

Před 9 měsíci

Nevypadá to špatně, jen tam trochu chybí náš odstín modré. Oproti poslední olympiádě v Paříži posun kupředu.

2
Před 9 měsíci

Co je na kritice k nepochopení. Prostě se tato kolekce lidem nelíbí a tím to hasne. A může si autor návrhu říkat, co chce...

1
Před 9 měsíci

On původní návrh byl asi dobrý, ale potom proč ho potom mršila nějaká anonymní designérka?

Takže pak autor vlastně není autor?

Před 9 měsíci
Jan Kohout

Autor udělal základní koncept ten pak se rozpracoval do detailů v několika verzích a vybrala se nejlepší. Co vám na to přijde divného?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA