Bez emocí, na první pohled to u mě nijak nevyvolává spojení s národními barvami a s Českou republikou. To Německo mí tam naskočilio také.
Autor nikdy kritiku nechápe.
Co na tom nechápete je to hnusné a nemá to nic společného s Českou republikou takže za mě nejste umělec spíše něčí tlačenice
V pohodě. Tady to zase odborníci zkritizuji a v mezinárodním hodnocení to zase bude slavit úspěch. Opět.
Jasně, měli by mít zase ty kožichy a beranice. To by se starým kritikům líbilo.
Závodit v tom nebudou a na moc vyhlášení to taky nevypadá.
Ani mě se tato kolekce nelíbí.. Dokonce jsem si původně myslel, že je to oblečení Kanady.. I Německu je to bližší, než ČR.. Sorry, ale nic moc..
Ze stejného důvodu nejsou schopné mnohé sportovní značky oslovit své potenciální zákazníky. Nevkus návrhářů.
Já nevim mně se svetr celkem líbí, pokud bude pohodlnej, tak si ho koupim a budu ho hrdě na olympiádě nosit. Třeba v Paříži se Mexičankám líbila i kšiltovka, protože oni žádný olympijský merch prý nemají. Jasně někdy je to lepší (třeba trička byla top z Tokya) někdy horší a tahle kolekce mě na první pohled nijak neuráží.
Nevypadá to špatně, jen tam trochu chybí náš odstín modré. Oproti poslední olympiádě v Paříži posun kupředu.
Co je na kritice k nepochopení. Prostě se tato kolekce lidem nelíbí a tím to hasne. A může si autor návrhu říkat, co chce...
On původní návrh byl asi dobrý, ale potom proč ho potom mršila nějaká anonymní designérka?
Takže pak autor vlastně není autor?
Autor udělal základní koncept ten pak se rozpracoval do detailů v několika verzích a vybrala se nejlepší. Co vám na to přijde divného?