Máte to pěkně, jenže podle nastupující vládní garnitury je tam málo červené a chybí tam hvězda a srp s kladivem.
Oblečení na olympiádu je tak trochu jako účast v Eurovizi. Čím větší uchylarna, tím víc zaujme a o to autorům v tom úvodním ceremoniálu jde.
Volba barev je více, než špatná. A plagiátorství od autora, kterého nikdo u nás nezná... Taky špatná obhajoba.
Líbí se mi to ,je to divoké jako dnešní doba .
Vyzařuje z barev radost a štěstí a to také lidem hodně chybí .👍👍👍
Mne se to líbí, ale ne na české sportovce. Kombinace barev je super, ale ne na české sportovce. Nicméně co člověk, to názor.
Výborne, oblečky vyvedené v barvách těch, kteří pana Preissiga zavraždili. Líp jste zvolit nemohli. 😵💫
Ta kolekce je moc hezká. Argumenty oponentů, jsou smyšlené. Bylo to i v minulosti a ohlas byl vždy velmi dobrý.
Mě se to líbí a když se to líbí mě tak je to dobré.Někteří se mnou mohou nesouhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžou dělat.
Oblečení 👍, ale ty barvy se moc nepodařili,taky vidím německé národní barvy. Ale jinak moc pěkný 👍
Ta myšlenka s Preissigem je moc hezká... Ale taky bych je měla spíš za Německou nebo Belgickou reprezentaci... 🤷