1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Tak na jednu stranu autor kolekce tvrdí, že "Ty barvy byly zvolené už na začátku. Odstíny už si určila designérka." A na druhou stranu vzpomíná, že žil v komunismu "a tam se samozřejmě všechno kontrolovalo a všechno předem určovalo". Za sebe můžu říct, že mne se ta barevná kombinace "jako u Němců" taky nelíbí.

65
Před 9 měsíci

Je to tak roztříštěné, že nevíš, kde začíná ruka , a kde končí noha..,

Můj názor, každý má svůj…🤷‍♀️

Před 9 měsíci

Pane Jaroš, nevymlouvejte se s kým jste spolupracoval, kdo kde studoval, kdo má jaké vzdělání v této branži. Položím vám jednoduchou otázku, a jestli máte koule tak mi prosím odpovězte...kde ve své kolekci vidíte naše národní barvy?

103
Před 9 měsíci
Viktor Veřtát

Já položím jednoduchou otázku vám. Viděl jste někdy zahajovací ceremoniál OH? Velká část zemí má vždy barvy, které nepatří mezi jejich národní.

37
Před 9 měsíci

"Pokud je to kritika ve smyslu: „Já vám ukážu, bude to modro-bílo-červený!“, tak je to návrat k minulému režimu." Tím to pan návrhář prostě zabil. Je vidět, že dnešní "umělci" národních dresů, atd. zapomínají na to, že mají reprezentovat ČR. Ale to bude tím, že oni národní hrdost necítí, protože jsou Evropané. Smutné.

19
Před 9 měsíci

Jáj teda na obrázcích vidím primárně modrou, červenou a bílou, doplněnou o trochu sem tam zlaté. Přesně tolik, aby si člověk řekl proč tam je, a dozvěděl se něco o Preissigovi. Za mě palec nahoru.

25
Před 9 měsíci

Nechápu opovržení národními barvami červená, modrá, bílá. Čím je to návrat do komunismu? Autorovi asi hrabe. Kým se inspiroval měl dát do nápisu na záda, abychom to my nevzdělanci, kteří o tom malíři nikdy neslyšeli snáze pochopili. Ale i tak to není vhodné.

50
Před 9 měsíci

Domnívala jsem se, že daltonismus (barvoslepost) člověka jaksi sám o sobě vyřazuje z některých zaměstnání, jako třeba řidič, kosmetička nebo třeba módní návrhář.

45
Před 9 měsíci
DANA TROJANOVÁ

U politiků to evidentně neplatí.

7
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Co nechape? Vypada to proste hrozne 🤗

134
Před 9 měsíci

Když jsme u toho Německa - kde mají Němci zelenou barvu ve vlajce, když v ní desítky let hrávali fotbalisti. Kde mají Belgičani modrou barvu ve vlajice, když ji teď používají fotbalisté pro venkovní sadu dresů? Kde mají Lotyši modrou barvu ve vlajce, když na OH 24 v ní nastupovali na uvodní ceremonial?

17
Před 9 měsíci
Jan Kliner

Těm to nevysvětlíte,oni jsou flastenci!

5
Před 9 měsíci

Viděla jsem na živo v Alpine pro a řekla bych, že je to po delší době krásná a moderní kolekce.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA