1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Kritika toho (ne)Šťastného možna budoucího ministra spočívá ve třech faktorech. Prvním.je, že si kolekci prohlédl asi jen na displeji mobilu, nebo tabletu, kde jsou ty barvy trošku zkreslené. I tak si myslím, a to je druhý faktor, že má poruchu barvocitu. Třetí faktor je, že celá politika jeho strany spočívá v kritice čehokoliv a kohokoliv. S touto taktikou nabrali pár procent hlasů od nespokojených ve volbách, ale při účasti ve vládě si s tím (snad) nevystačí. Národní identita Česká nespočívá jen ve třech barvách jasně definovaných odstínů. Kdo zná státní znak, najde další barvy, zlatou, černou (slezská orlice), i trošku žluté ( nohy a zobák orlice moravské)

10
Před 9 měsíci
Petr Šimara

Černá orlice je ve zlatém poli, z moravské orlice je zase modrá,že lva červená, ta modrá je sice tmavší, ale to je asi spíš ke sladění s ostatními barvami a povedlo se to 👍

3
Před 9 měsíci

Kolekce na mě působí jako chaos a ve srovnání s kolekci na minulé LOH se mi líbí ještě míň. Celkově je sice můj problém už to, že nesnáším kombinaci modré a červené, ale hlavně nevidím nic, co by připomínalo ČR, a ne jen rozstříhaný prapor a sem tam zlatou medaili. Proč mohlo mít Mongolsko tak krásnou kolekci, která vycházela nenásilně z tradic, ale my to aspoň trochu neumíme? Jen můj názor, nijak zvlášť mě to nerozčiluje, když to oblékat nebudu. Někomu se to oblečení jistě líbí. Na mě z toho jde pocit, že o kolekci autor moc přemýšlel, než aby měl vizi, nápad.

11
Před 9 měsíci

Něco mi uniklo. Vidím nějaký hadry, který ani částečně nepřipomínají cokoliv českého. Řeší se tady politika. Proč? Snad české soupravy nenavrhují politici. A kdo by tohle navrhnul? Vždyť je to humáč? Umím si to představit na Německých sportovcích nebo mimoevropských, ale české barvy to fakt nejsou 🙁

6
Před 9 měsíci

To jako neví, do čeho šel? Je to olympijská kolekce, ta se kritizuje vždycky. Nejvíc těmi, kdo módě vůbec nerozumí

5
Před 9 měsíci

Já naprosto 😂Samozřejmě, že se tukem zalitý figury nezapomenou přihlásit s svým nevyžádaným názorem na něco, o čem vědí kulové a zítra na to zase zapomenou. Tvým jediným úkolem je ignorovat těch pár zoufalců.

24
Před 9 měsíci
Ondřej Veselý

Co je tvým úkolem? Urazit co nejvíc lidí?

21
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Už tam chybí jen nádech modro žluté a pak budou všichni jásat. Jak může někdo naší trikolóru spojovat s komunismem?! To je prostě pro mě urážka!!!☹️😤🤦‍♂️

4
Před 9 měsíci

Takhle hluboké myšlenky k vytvoření olympijské kolekce tedy nikdo nepředpokládal..

Vsadila bych na kombinaci bílá, červená, modrá autore, to bude mít širší historickou hodnotu a pochopitelnou.

Ta okrová a modrá, co je černá, tak ty jsou za mě bohužel mimo.

3
Před 9 měsíci

Už po několikáte vypadají sportovci v oblečení jako šašci. Ano na klauniádu by byli oblečení dobře. To opravdu nemáme někoho na úrovni, kdo umí udělat důstojné oblečení? To stále musejí sportovci vypadat jak podržtašky vedle jiných týmů?

Takže zase předražené nic, na kterém se někdo napásl.

6
Před 9 měsíci

Asi jste málo chápavý pane Milane Jaroši. Ono tomu opravdu cosi chybí. Tak zapněte mozkovnu a přijdete na to.

3
Před 9 měsíci

Co nechápete? Že naše barvy nejsou barvy Německa či Belgie? Proč to není červeno modro bílé, nechápu

75
Před 9 měsíci
Jana Klikarová

Protože to tak je vždy, tak jednou to bude vypadat trochu jinak.

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA