1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Pokusím se nebýt konfrontační. Mě se ty soupravy pro sportovce skutečně líbí. Ale byli by skvělé zejména pro Němce! Mám názor "podle někoho primitivní" že oblečení Českých olympioniků by mělo být v národních barvách!

3
Před 9 měsíci

Ja teda nevim, ve me to jen evokuje vzpominku na detstvi v komunismu, kdy jsme jako haranti chodili opleteni od hlavy az k pate v desnych svetrech kousavych kamasich a desivych saporkach na hlave. To bych neprala ani nejvetsimu nepriteli a jeste dnes pri te vzpomince mi naskakuje husi kuze, ta desna umela kousava vlna, jeden se cely den mohl udrbat, brrr fuj a tohle vypada uplne stejne i ty desne barvy😵‍💫

3
Před 9 měsíci

Opravdu každý rok musíme mít modro-bílo-červenou kombinaci na oblečení? Nikdy žádnou jinou? To jste tak nejistí, že tam potřebujete jen tyhle barvy? Proberte se. Na barvách fakt vůbec nezáleží.

12
Před 9 měsíci
Kateřina Opltová

Správně !

Ale měla převládat modrá a žlutá.

Abychom byli in zavděčili se našim budoucím pánům.

7
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Skoda ze pana Preissiga vetsina lidi ani nezna a bojim se ze ve svete to nebude o moc lepsi. Nevim zda nazor bohema odkazujici se na urcitou osobnost je dostatecne signifikantni pro urceni narodnosti vetsiny lidi. Stejne tak nechapu jak se zlata odlisuje od zlute a jakou barvu to hraje v narodnostnim urceni. Chapu ale ze bohem toto nerozlisuje, ale problem je v tom, ze bohemove nejsou vsichni.

3
Před 9 měsíci

Kolekce je pestrobarevná...něco podobně barevně kombinovaného jsem viděl v historických filmech...například u šašků,jen rolničky chybí. Ale proč hned odsuzovat něco co je v našich krajích neobvyklé? Originalita která dokázala zaujmout a vzbudit vášnivou diskuzi...pokud Česko na olimpiádě nepřekvapí počtem sportovních úspěchů a medailí...tak si diváci třeba všimnou zajímavých úborů...hlavně se pořád neberme tak vážně,nechme tyto debaty o ničem politikům.

1
Před 9 měsíci

Dobrý den, přidám jen malou poznámku. Z každé kolekce jsem vnukům část koupil aby se mohli na horách chlubit, že na sobě mají české barvy, teď jim nekoupím nic. Byl jsem se na kolekci podívat i v obchodě, materiál a zpracování hezké, ale žádná hrdost z toho na mne neplynula. Národní hrdost v poslední době pošlapávají cíleně nejenom politici, co to je vlajka na muzeu, nebo vlajka v Kyjevě, kterou mává Kličko?

2
Před 9 měsíci

Navrhnu něco, co se moc nelíbí. OK, vymyslím srdceryvný příběh a udělám pózu, že nerozumím kritice. Tradiční postup jak se dnes vyvléknout že zodpovědnosti. Jen ti naši kluci a holky olimpijští budou na zahájení jak germáni. Holt umělci, no

10
Před 9 měsíci

Pravděpodobný budoucí ministr sportu Boris Šťastný na svých sociálních sítích píše: „Mohu slíbit, že pokud Motoristé obsadí pozici ministra sportu, pak na příští olympiádu pojedou čeští sportovci v národních, nikoli německých barvách.“

A nebo v národních, německých barvách? Už před volbami tvrdil Turek, ze je Plzeň v Německu.

5
Před 9 měsíci

Ještě, než jsem si přečetl článek, koukl jsem na obrázek a první, co jsem viděl, tak německé reprezentanty...to byl můj první dojem... A že píše, že Modrá, bílá a červená je návrat k minulému režimu, tak ať tu práci nedělá... Repre dresy by měli být charakteristické pro naši zemi, ne toto...

1
Před 9 měsíci

Možnůá to oblečení je i pohodlné a funkční, ale jako oblečení pro reprezentaci státu to je víc než propadák.

Ale záleží na těch, kdo reprezentují, co čeho se chtějí nechat přihastrošit.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA