1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Jsem rád ,že je tady spousta názorů , čekal jsem až se toto téma otevře.

Po prvním shlédnutí a představení modelů jsem v první chvíli přemýšlel co mi to připomíná a ano jsou to barvy jiného státu!

Kladu si otázku jak se to mohlo stát, myslel jsem, že národní barvy jsou dané?!

A nebo,že bychom reprezentovali ještě další stát a zapomněl nám to autor zdělit?

Před 9 měsíciUpraveno

Zase se snažíme jako bejt světový a klidně popřeme národní barvy na dresech při nejdůležitější akci na světě.......proč. Představa že jiný národ nepůjde na stadion v národním oblečení je prostě nepředstavitelná.Že by třeba Amerika šla ve žluté a černé s půlměsícem na zádech ......Chtělo by to firmě nezaplatit stejně jsou jejich produkty šunt a od sportovců protest jít např. s vlajkou přes ramena......protože nová by se už asi nestihla TAHLE JE HRŮZA

1
Před 9 měsíci

Úkol z EU zněl jasně! Rozvrátit národní státy, zničit národní soudržnost rozbít tradiční rodinné vztahy. Do tohoto zapadá i tento barevný Cirkus.

Kecy o tom kdo kde a s kým to je jen hloupá omáčka na oblbnutí lidí!

(Něco podobného jako SCANIA "národní" znak pro hokejisty)

5
Před 9 měsíci

Tak kritiku nechápe,...

Mě osobně připadají jako šášové nebo ze 18st. potulní kejklíři, nechápu tuhle barevnou módu...

A copak na to říká náš superGuru v módě mistr Vaněk? nikde nic?

1
Před 9 měsíci

To mi připomíná zakázku na restauráterskou obnovu soch v orloji na Staroměstském náměstí. On prostě změnil tváře a nechápal, co je špatně. Trochu chybí sebereflexe a možná taky správné zadání a kontrola všech kroků.

9
Před 9 měsíci

Kolekce na olympiádu by měla mít národní barvy!

Je sice zajímavé, čím a proč se její tvůrce inspiroval, ale se symbolem Česka to nemá nic společného. A ano, nejvíc se to podobá vlajce Německa.

7
Před 9 měsíci

No tak nevím. Nejsem žádný designer ani umělec či nějaké jiné "rozervané nitro umělce který chce něco sdělit" ale nezlobte se na mě budou vypadat jak klauni. Jim/ sportovcům a bafuňářům /se to samozřejmě líbí ale proč??

4

Mně se to líbí. Historii vzoru jsem neznala, tím víc mě to oslovuje. Kombinace barev je lahodná, přestože předpokládám, že jsou zkreslené. Nemáme žádný patent na "naše" barvy: červenomodrobílou kombinaci má více států. Zato jsou naši sportovci, historie vzorů, návrháři i designéři. Lidé jsou naše národní bohatství. Ne barvy.

3
Před 9 měsíci

Naši návrháři tradičně hýří vtipem a invencí. Bohužel, výsledkem je, že naši olympionici často vypadají jako hastrmani.

Ovšem vždycky se díky hledání s čínskou houževnatostí podaří najít nějakého alternativního sportovce, který ten outfit shledává slušivým.

7
Před 9 měsíci

Námět prý . Bylo by fajn kdyby to reprezentovalo ČR barvami a bylo to hezke a sedelo to. Vypadat jako šašek proc. Mohl by si vzit za námět nasi zemi.

Nechapu proc si cybira osobu, priste si vyberou Pekarovou nebo koho??????

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA